Arkadaşlar şuan globalde sıkıntı varmış hatta bi kaç saattir instagrama girmeye korkuyorum kavga, vahşet görüntüleri veya cinsel videolar dolmaya başladı keşfetim. İlgilenmiyorum diyorum fakat çıkmaya devam ediyor sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Evet şu an genel herkeste aynı sorun var Ufc Mma takip eden biri olarak garipsememiştim öncesinde ama dozu giderek artıyor çıkan videoların rahatsız edici olmaya başladı yakında düzeltirler sanırım.
Arkadaşlar şuan globalde sıkıntı varmış hatta bi kaç saattir instagrama girmeye korkuyorum kavga, vahşet görüntüleri veya cinsel videolar dolmaya başladı keşfetim. İlgilenmiyorum diyorum fakat çıkmaya devam ediyor sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Karşına çıkan videoya bir saniye bile bakarsan sana bu videoları önermeye başlıyor. Ondan dolayı sen ilgilenmiyorum desen bile karşına çıkmaya devam eder.
Karşına çıkan videoya bir saniye bile bakarsan sana bu videoları önermeye başlıyor. Ondan dolayı sen ilgilenmiyorum desen bile karşına çıkmaya devam eder.
Arkadaşlar şu an globalde sıkıntı varmış hatta birkaç saattir Instagram'a girmeye korkuyorum kavga, vahşet görüntüleri veya cinsel videolar dolmaya başladı keşfetim. İlgilenmiyorum diyorum fakat çıkmaya devam ediyor sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?