Selamlar, 2 gündür bir Instagram hesabı yönetiyorum bu sayfa yönetim işinde pek tecrübeli olduğum söylenemez. Ohasherlock adında bir sayfam var gerçekten sherlock gibi olan insanları paylaşıyorum. Örneğin adam herkesin anladığı bir şeyi sanki sadece kendi anlamış gibi yorum yapıyor, onu paylaşıyorum eğlence olarak. Ya da çok ince bir ayrıntı var kimse ne olduğunu anlamamış bu adam yoruma anlaşılması gereken şeyi yazmış onu paylaşıyorum. Sen sherlock olabilir misin gibi eğlencesine...
Benim sayfamı böyle yorumlara etiketliyorlardı paylaşmam için ben de etiketledikleri için etiketleyenlere: " Etiketin için teşekkür ederim
" gibisinden yorum atıyordum, tabii geri dönüt alınca insanlar mutlu oluyordu ama 2 gündür çok fazla etiket geldi hepsine de geri dönüş yaptım. Sabah bir kalktım etiketlere cevap vereceğim, bir baktım etikete tıklıyorum "no comments yet" diye bir yazı karşıma çıktı. Sonra PC'den girdim baktım orada da öyle. Bu iş bugün sayfamı açıkcası çok aksattı. Şimdi fark ettim PC'den yorumlara bakabiliyorum fakat telefondan hala yorumlara erişimim, yok acaba bu sorunu nasıl çözebilirim?