YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Birkaç gün önce hesabim kapatıldı itiraz ettim kodu gönderdiler ancak herhangi bir mail gelmedi. zaten hesaba da giriş yapamıyorum bu kodu nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Birkaç gün önce hesabim kapatıldı itiraz ettim kodu gönderdiler ancak herhangi bir mail gelmedi. zaten hesaba da giriş yapamıyorum bu kodu nasıl kullanabilirim?
than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 İnstagrama giriş yapmış olduğunuz e-mail adresi üzerine kod gelir yada telefon numarası ile kayıt olduysanız sms olarak gönderilir
İnstagrama giriş yapmış olduğunuz e-mail adresi üzerine kod gelir yada telefon numarası ile kayıt olduysanız sms olarak gönderilir
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 than dedi: Instagram'a giriş yapmış olduğunuz e-mail adresi üzerine kod gelir ya da telefon numarası ile kayıt olduysanız SMS olarak gönderilir. Genişletmek için tıkla... Hocam geç oldu biliyorum ama bana kodu girecek yer gelmedi kodum var ama nereye yazacağımı bilmiyorum bağladığım Gmail'e gelmedi.
than dedi: Instagram'a giriş yapmış olduğunuz e-mail adresi üzerine kod gelir ya da telefon numarası ile kayıt olduysanız SMS olarak gönderilir. Genişletmek için tıkla... Hocam geç oldu biliyorum ama bana kodu girecek yer gelmedi kodum var ama nereye yazacağımı bilmiyorum bağladığım Gmail'e gelmedi.
than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 Spam klasörünü kontrol edin
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 than dedi: Spam klasörünü kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım her yere ama bulamadim.
than dedi: Spam klasörünü kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım her yere ama bulamadim.