Instagram Kramponx güvenilir mi?

SaviaSora

Decapat
Daha fazla  
Ayağım 38 numara. 40 numaraların olacağını pek zannetmiyorum. Replika satanlarda 38-39 falan var. Halı saha değil de genellikle betonda oynadığım için dişsiz halı saha kramponu alacağım. Kramponx'de mercurial superfly - electric gördüm. Futbol ile çok alakam yok arkadaşlarla arada oynuyoruz onun için alacağım. Mercurial superfly - electric - Elite modelini gördüm. Krampon tavsiyelerinizi ve kramponx hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram sayfalarına güven olmaz. Sorun yaşamanız durumunda, adamakıllı muhatap bulamazsınız. Sizin yerinizde olsam, Instagram sayfalarına güvenmem. Onun yerine Hepsiburada, N11 gibi aracı sitelerden alın, başınız ağrımasın.

Ayağım 38 numara. 40 numaraların olacağını pek zannetmiyorum. Replika satanlarda 38-39 falan var. Halı saha değil de genellikle betonda oynadığım için dişsiz halı saha kramponu alacağım. Kramponx'de mercurial superfly - electric gördüm. Futbol ile çok alakam yok arkadaşlarla arada oynuyoruz onun için alacağım. Mercurial superfly - electric - Elite modelini gördüm. Krampon tavsiyelerinizi ve kramponx hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Ben 3 numara büyük krampon giyiyorum, sana da büyük gelmez muhtemelen, kramponlar özellikle bilerek küçük yapılıyor ayağı sarsın diye.

Hocam 37.5 buldum 40 mı alayım 37.5 mu?

40 alın bence, yaşınız kaç ona göre net bir şey diyeyim. Ayağınızın büyümesi durdu ise 37.5 alın derim, çünkü sıktığı için daha iyi oynarsınız, emin olun. Abim bu yöntemi sonuna kadar kullanmak için 3 numara küçük krampon giyerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı