Instagram kullanıcı adı önerisi

mercha

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Instagram'da şu ana kadar hep isim soy isim kullandım kullanıcı adı olarak. Bazen egezten, bazen egeoztenn, bazen ise ege_ozten oldum. İşin kısası, artık kullanıcı adımda soy isim kullanmak istemiyorum. Biraz kendimden bahsedeyim size, siz de daha kolay düşünebilin diye. Ben Ege, 16 yaşındayım. 11. sınıf end. otomasyon öğrencisiyim. Anime izlemeyi severim (shounen, ecchi). Müzik zevki olarak alternative metal, rock ve 90'lar popu seviyorum. Oyun oynamayı seviyorum. Umarım bu kadar bilgi bir nick için yeterlidir. Öyle bir şey bulayım ki yıllarca kullanayım istiyorum. Şimdiden tüm öneriler için müteşekkirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Instagram'da şu ana kadar hep isim soy isim kullandım kullanıcı adı olarak. Bazen egezten, bazen egeoztenn, bazen ise ege_ozten oldum. İşin kısası, artık kullanıcı adımda soy isim kullanmak istemiyorum. Biraz kendimden bahsedeyim size, siz de daha kolay düşünebilin diye. Ben ege, 16 yaşındayım. 11. sınıf end. Otomasyon öğrencisiyim. Anime izlemeyi severim (shounen, ecchi). Müzik zevki olarak alternative metal, rock ve 90'lar popu seviyorum. Oyun oynamayı seviyorum. Umarım bu kadar bilgi bir nick için yeterlidir. Öyle bir şey bulayım ki yıllarca kullanayım istiyorum. Şimdiden tüm öneriler için müteşekkirim.

"EgeDenizKardeslerSurvivalRustPideFırını" bu iş için tam da uygun isim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı