gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Instagram şifrem ve mailim değiştirilmiş. Arkadaşlar çok yardıma ihtiyacım var.
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 8 Nisan 2024 #2 gorko dedi: Instagram şifrem ve mailim değiştirilmiş. Arkadaşlar çok yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen phishing linkine tıkladınız ve formu doldurdunuz. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach sitesinden mail adresinizin veri sızıntısına karışıp karışmadığını öğrenebilirsiniz.
gorko dedi: Instagram şifrem ve mailim değiştirilmiş. Arkadaşlar çok yardıma ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen phishing linkine tıkladınız ve formu doldurdunuz. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach sitesinden mail adresinizin veri sızıntısına karışıp karışmadığını öğrenebilirsiniz.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2024 #3 Telefon numaranız ile şifremi unuttum yapıp tekrar şifre koyabilirsiniz. En sağlıklısı bunu Instagram'a bildirmek.
Telefon numaranız ile şifremi unuttum yapıp tekrar şifre koyabilirsiniz. En sağlıklısı bunu Instagram'a bildirmek.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 E 770862 dedi: Muhtemelen phishing linkine tıkladınız ve formu doldurdunuz. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach sitesinden mail adresinizin veri sızıntısına karışıp karışmadığını öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet pwned diyor. Ne yapmalıyım çok zor durumdayım. BigSmoke dedi: Telefon numaranız ile şifremi unuttum yapıp tekrar şifre koyabilirsiniz. En sağlıklısı bunu Instagram'a bildirmek. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kimlik doğrulama uygulamandaki 6 haneli kodu gir. Bu Apple passwords, Duo Mobile, Google Authenticator veya manuel ayarladığın farklı bir uygulama olabilir. Diyor ne yapmalıyım? Not: 8 haneli yedek kodlar bende. Son düzenleme: 8 Nisan 2024
E 770862 dedi: Muhtemelen phishing linkine tıkladınız ve formu doldurdunuz. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach sitesinden mail adresinizin veri sızıntısına karışıp karışmadığını öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet pwned diyor. Ne yapmalıyım çok zor durumdayım. BigSmoke dedi: Telefon numaranız ile şifremi unuttum yapıp tekrar şifre koyabilirsiniz. En sağlıklısı bunu Instagram'a bildirmek. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kimlik doğrulama uygulamandaki 6 haneli kodu gir. Bu Apple passwords, Duo Mobile, Google Authenticator veya manuel ayarladığın farklı bir uygulama olabilir. Diyor ne yapmalıyım? Not: 8 haneli yedek kodlar bende.
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 8 Nisan 2024 #5 gorko dedi: Evet pwned diyor. Ne yapmalıyım çok zor durumdayım. Genişletmek için tıkla... Hangi veri sızıntısına karıştığını da bulun.
gorko dedi: Evet pwned diyor. Ne yapmalıyım çok zor durumdayım. Genişletmek için tıkla... Hangi veri sızıntısına karıştığını da bulun.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 770862 dedi: Hangi veri sızıntısına karıştığını da bulun. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 8 Nisan 2024 #7 gorko dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Ya işte nereden veri sızıntısına karıştığını da gösteriyor. Minecraft ile alakalı turuncu malum yeri kullandın mı?
gorko dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Ya işte nereden veri sızıntısına karıştığını da gösteriyor. Minecraft ile alakalı turuncu malum yeri kullandın mı?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #8 770862 dedi: Ya işte nereden veri sızıntısına karıştığını da gösteriyor. Minecraft ile alakalı turuncu malum yeri kullandın mı? Genişletmek için tıkla... İlk oyuncu mu?
770862 dedi: Ya işte nereden veri sızıntısına karıştığını da gösteriyor. Minecraft ile alakalı turuncu malum yeri kullandın mı? Genişletmek için tıkla... İlk oyuncu mu?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 8 Nisan 2024 #9 gorko dedi: İlk oyuncu mu? Genişletmek için tıkla... Değil. CR ile başlayan.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #10 770862 dedi: Değil. Cr ile başlayan. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şu anda yok eskiden yüklemiştim. Ben dün trojan yedim fakat 3 Malwarebytes, Kaspersky, ESET ile tarama yaptım uzun süre ve temizlendi.
770862 dedi: Değil. Cr ile başlayan. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şu anda yok eskiden yüklemiştim. Ben dün trojan yedim fakat 3 Malwarebytes, Kaspersky, ESET ile tarama yaptım uzun süre ve temizlendi.