Instagram mesaj gönderiliyor hatası

ms_mob1us

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba son 2-3 gündür Instagram'da arkadaşlara mesaj atamıyorum, mesaj yazıyorum ama gönderiliyor ekranında kalıyor. Aradan 1-2 saat geçtikten sonra mesajları gönderiyor, ama mesajı yazdığım anda Reels fotoğraf veya video attığımda onlar gidiyor ve aynı şekil o bana attığında da geliyor. Ama mesajları göndermiyor VPN internet ile alakalı bir sorun değil 4 farklı VPN 2 DNS değiştirdim hiçbir şekilde mesaj gönderilmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düzeldi mi? Bende de şu an böyle.

Reis tam olarak nasıl düzeldiğini bilmiyorum o hafta Instagram'a erişim engeli gelmişti engel kalktıktan sonra Instagram'a güncelleme gelmişti ondan sonra düzeldi ama engel kalktığı için mi güncelleme geldiği için mi düzeldi bilmiyorum.

Reis tam olarak nasıl düzeldiğini bilmiyorum o hafta Instagram'a erişim engeli gelmişti engel kalktıktan sonra Instagram'a güncelleme gelmişti ondan sonra düzeldi ama engel kalktığı için mi güncelleme geldiği için mi düzeldi bilmiyorum.

Ben de aynı sorunu şu an yaşıyorum bence genel bir sıkıntı. @FallandMma

Bende de aynı problem mevcut şu an mesaj gönderip Instagram'ı kapat aç yapınca mesaj gidiyor tek tek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı