Instagram "mesaja ulaşılamıyor" hatası

Tunolii

Hectopat
Instagram‘dan gönderilen fotoğraflar ve Reels videolarının çoğunda.
-Mesaja ulaşilamiyor.
Bu içerik, sahibi tarafindan silinmis veya gizlilik ayarlari tarafindan gizlenmis olabilir. Instagram'da bu içerigi görmen mümkün olabilir.

Hatasını alıyorum. Başka bir Instagram hesabına attığımda görünüyor ama kendi hesabımda görünmüyor, Instagram uygulamasını sildim yükledim yine olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

IMG_4253.jpeg

Hocam büyük ihtimalle shitpost gibi bir şey attınız ve size birisi yolladı Instagram'ya bunları siliyor ya da hesapları kapatıyor orada da yazdıgı gibi paylaşımı yapan kişi paylaşmayı engellemiştir. Veya attıktan sonra instagram uyarı geçmiştir kaldırmak zoruna kalmıştır.

3 farkli hesaptan 3 farkli video attilar biri abim biri babam biri arkadasim 3nde de ayni şey vardi.

Üçünde de aynı şey varsa paylaşım engeli (postu atan kişi ) engellemiştir.
Eğer birisinin illa görmesini istiyorsanız hesabın ismini atın oradan baksın yada video kaydı alın direk atın ona

Instagram‘dan gönderilen fotoğraflar ve Reels videolarının çoğunda.
-Mesaja ulaşilamiyor.
Bu içerik, sahibi tarafindan silinmis veya gizlilik ayarlari tarafindan gizlenmis olabilir. Instagram'da bu içerigi görmen mümkün olabilir.

Hatasını alıyorum. Başka bir Instagram hesabına attığımda görünüyor ama kendi hesabımda görünmüyor, Instagram uygulamasını sildim yükledim yine olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2230705

Sorunu düzeltebildinizmi bende aynı sorunu yaşıyorum fakat çözüm bulamadım

Instagram ayarlarının en aşağısında yardım butonu var oraya ekran görüntüsü ile sorunları yazdım.
Benimki düzeldi 1-2 saate ama o yüzden mi düzeldi yoksa başka bir sorun vardı da onu mu düzelttiler o yüzden mi düzeldi bilmiyorum .
Sizinki de aynı durumdaysa bi yazın bakalım belki hallolur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı