Instagram mesajlar yüklenmiyor

PaperOsprey2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD FX 8350 CPU NVDİA GTX 950 GPU 8 GB RAM MSİ 970 GAMİNG ANAKART 232 GB SSD 1 TB HDD
Arkadaşlar bugün Instagram'a girdim ve girdiğimde mesajlar yüklenmiyordu, normalde hiçbir sorun yoktu ama bugün mesajlar yüklenmiyor. Arkadaşlarım mesaj yazıyor bakamıyorum, yardım edin. Fotoğraftaki gibi oluyor nasıl düzelteceğim?

Ekran görüntüsü 2024-11-21 192139.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan veri tasarrufuna bakabilirsin.

Hmm telefonda fotoğraf ve video konusunda problem yaşadığımda bundan dolayı yaşamıştım genel problem mi acaba?

Hmm telefonda fotoğraf ve video konusunda problem yaşadığımda bundan dolayı yaşamıştım genel problem mi acaba?
Ben bilgisayardan giriyorum. Bir de az önce arkadaşımdada olmuş onunkide düzelmiyormuş.

A tamam o zaman genel problemdir. Bir güne düzelebilir

Arkadaşlar bugün Instagram'a girdim ve girdiğimde mesajlar yüklenmiyordu, normalde hiçbir sorun yoktu ama bugün mesajlar yüklenmiyor. Arkadaşlarım mesaj yazıyor bakamıyorum, yardım edin. Fotoğraftaki gibi oluyor nasıl düzelteceğim?

Eki Görüntüle 2356947

Bende de aynı sorun oldu Instagram'a Google'dan girip fareyle sola tıkla incele yazısı çıkıyor ona bas orada açılan sayfada sol üstte mobil tablet fotoğrafı var. Ona basıyorsun düzeliyor hatta onunla story de atabiliyorsun telefon moduna geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı