T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #11 Shacolandın dedi: Teşekkür ederim bende hesabı kapatma kararı aldım kapattım ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Shacolandın dedi: Teşekkür ederim bende hesabı kapatma kararı aldım kapattım ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
kvrckodin Zeptopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 YigiTZ0 dedi: Sıkıntı yok hocam. Hiç bir şey olmaz. Normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis onaylandığında ödeme yapmadığım sürece sıkıntı yaşar mıyım ? iyi forumlarrr ...
YigiTZ0 dedi: Sıkıntı yok hocam. Hiç bir şey olmaz. Normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis onaylandığında ödeme yapmadığım sürece sıkıntı yaşar mıyım ? iyi forumlarrr ...
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 10 Eylül 2023 #13 kvrckodin dedi: Reis onaylandığında ödeme yapmadığım sürece sıkıntı yaşar mıyım ? iyi forumlarrr ... Genişletmek için tıkla... Onaylandıktan sonra bildirim geliyor onaylandı ödeme yapmak ister misin diye.
kvrckodin dedi: Reis onaylandığında ödeme yapmadığım sürece sıkıntı yaşar mıyım ? iyi forumlarrr ... Genişletmek için tıkla... Onaylandıktan sonra bildirim geliyor onaylandı ödeme yapmak ister misin diye.