1. görsel şimdi deneme amaçlı attığım(görüntüsü bozuk) 2. görsel önceden attığım(net olan) eskiden böyle değildi. Instagram'da müzikli story atınca şarkının görselinin kalitesi düşüyor.
Telefonun yazılımıyla WebView'ın uyuşmamasından dolayı.
Kullandığım M31'de de bu tarz bir durum vardı. Android 11 güncellemesini yapana kadar eski sürüm bir WebView kullanmıştım. Deneyimlemenizi öneririm.
Telefonun yazılımıyla WebView'ın uyuşmamasından dolayı.
Kullandığım M31'de de bu tarz bir durum vardı. Android 11 güncellemesini yapana kadar eski sürüm bir WebView kullanmıştım. Deneyimlemenizi öneririm.
Ben de iPhone SE kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. İnstagram vesaire uygulamalarınız güncel değil mi? İOS olduğu için pek bir şey önermekte mümkün değil.
Ben de iPhone SE kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. İnstagram vesaire uygulamalarınız güncel değil mi? İOS olduğu için pek bir şey önermekte mümkün değil.
App Store içerisine girip bir kontrol et otomatik güncellemeler anında olmuyor diye biliyorum. Kontrol etmen en iyisi İOS içerisinde garip bir sorun. Bana iki fotoğrafta aynı kalitede gibi geldi ama pek anlayamadım.