merttboz1 Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 49 31 Ocak 2019 #1 Farkında mısınız bilmiyorum ama Android işletim sistemi ile Instagram'da resim paylaşıldığında görüntü kalitesi düşüyor ve iOS'taki Story'de olan yazı tipleri Android'de yok? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Farkında mısınız bilmiyorum ama Android işletim sistemi ile Instagram'da resim paylaşıldığında görüntü kalitesi düşüyor ve iOS'taki Story'de olan yazı tipleri Android'de yok?
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ocak 2019 #2 Sadece Instagram değil, birçok yazılım iOS'ta daha stabil çalışır. Bunda iOS'un kapalı bir sistem olmasının etkisi var.
Sadece Instagram değil, birçok yazılım iOS'ta daha stabil çalışır. Bunda iOS'un kapalı bir sistem olmasının etkisi var.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #3 Bence bunun sebebi iOS'un bu konularda daha iyi olması. Instagram'a özel olacağını sanmıyorum.