Instagram notlar görünmüyor

tilkiandrei85

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, kaç aydır notlar özelliği gelmesine rağmen ve benim beta kullanıcısı olmama rağmen bir türlü notlar gelmedi. İşin garip tarafı yeni hesap açtığımda notlar özelliği var ama ana hesabıma bir türlü gelmedi; önbelleği, çerezleri temizledim, uygulamayı sildim, geri yükledim, uygulama içinden sorun bildirdim ama hâlâ bir netice alamadım. Çözümü olan arkadaş yazarsa sevinirim.

Hesabına çık gir yapmayı ve telefonunu kapatıp açmayı denedin mi? Ben Instagram'da yaşadığım bazı sorunları öyle çözmüştüm de. Uygulama zaten garip benim yan hesabımda bazen güncellemeler önce geliyor. Belki başka Instagram güncelleme sorunu çözümleri yardımcı olabilir sonuçta hepsi güncelleme sorunları.

Hesabına çık gir yapmayı ve telefonunu kapatıp açmayı denedin mi? Ben Instagram'da yaşadığım bazı sorunları öyle çözmüştüm de. Uygulama zaten garip benim yan hesabımda bazen güncellemeler önce geliyor. Belki başka Instagram güncelleme sorunu çözümleri yardımcı olabilir sonuçta hepsi güncelleme sorunları.

Maalesef olmadı hocam, kapatıp açtım telefonu, hesaptan gir çık yaptım ama nafile, senin dediğin gibi benim yan hesaba güncellemeler falan her şey erken geliyor ama ana hesapta problem var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı