öğrencitechnopys Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 98 12 Nisan 2025 #1 Instagram takipçi listemi ve takip ettiklerimi gizlemek istiyorum. Mavi tikim mevcut. Hangi ayarlar tarif edebilir misiniz?
Instagram takipçi listemi ve takip ettiklerimi gizlemek istiyorum. Mavi tikim mevcut. Hangi ayarlar tarif edebilir misiniz?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Nisan 2025 #2 Gizlilik kısmında takip ayarı olması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS öğrencitechnopys Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 98 12 Nisan 2025 #3 Teru dedi: Gizlilik kısmında takip ayarı olması gerek. Genişletmek için tıkla... Gizlilik kısmını bulamıyorum hocam. Yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Gizlilik kısmında takip ayarı olması gerek. Genişletmek için tıkla... Gizlilik kısmını bulamıyorum hocam. Yardımcı olur musunuz?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Nisan 2025 #4 öğrencitechnopys dedi: Gizlilik kısmını bulamıyorum hocam. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girince çıkıyor kaydırdığınızda. Aratabilirsiniz de. Artı 0 Eksi
öğrencitechnopys dedi: Gizlilik kısmını bulamıyorum hocam. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girince çıkıyor kaydırdığınızda. Aratabilirsiniz de.
KS KS öğrencitechnopys Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 98 12 Nisan 2025 #5 Hocam böyle görünüyor. İnceledim çıkmadı içlerini Dosya Ekleri Screenshot_20250412_130058_Instagram.jpg 64,9 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Nisan 2025 #6 öğrencitechnopys dedi: Hocam böyle görünüyor. İnceledim çıkmadı içlerini Genişletmek için tıkla... Hesap gizliliğinde çıkmıyorsa eğer özellik size daha gelmemiştir. Artı 0 Eksi
öğrencitechnopys dedi: Hocam böyle görünüyor. İnceledim çıkmadı içlerini Genişletmek için tıkla... Hesap gizliliğinde çıkmıyorsa eğer özellik size daha gelmemiştir.