Çözüldü Instagram profesyonel hesaba geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N4GotHer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ekte de olduğu gibi her şeyi yaptkm fakat reklam vermeden profesyonel hesaba geçmek istiyorum. Eskiden yapıyordum fakat artık olmuyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250529_174142_Instagram.jpg
    Screenshot_20250529_174142_Instagram.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm
Çözebildiniz mi?

Hocam genelde eski konulara çözebildiniz mi yazanlara kimse dönmüyor üzülüyorum. Telefonu yeniden başlatmıştım sanırım ondan sonra düzelmişti. Instagram'ı silip yüklerseniz ardından cihazınızı yeniden başlatırsanız kesin çözülür siye düşünüyorum. 3 gün kadar beklemiştim ben bundan bağımsız. İyi günler :)
Çözebildiniz mi?

Hocam genelde eski konulara çözebildiniz mi yazanlara kimse dönmüyor üzülüyorum. Telefonu yeniden başlatmıştım sanırım ondan sonra düzelmişti. Instagram'ı silip yüklerseniz ardından cihazınızı yeniden başlatırsanız kesin çözülür siye düşünüyorum. 3 gün kadar beklemiştim ben bundan bağımsız. İyi günler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkürler, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı