Çözüldü Instagram profil fotoğrafını net bir şekilde büyütmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Eskiden kullandığım site artık çalışmıyor. Güncel olarak Insta PP'yi net bir şekilde nasıl büyütebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkür ederim. Güzel uygulamaya benziyor ama bana bilgisayardan yapabileceğim bir yöntem lazım. Aslında çok gerekli bir şey değil bazı müşteriler "Profilimdeki logoyu vektörel olarak çizer misin?" diyor. PP'yi büyütüp net görüntü alınca daha rahat çiziyorum bunun için istiyordum o yüzden PC'den pratikçe yapabileceğim bir yöntem olsa daha iyi olur.
Anladım. Bu siteyi denedim şimdi bende çalışıyor.
Sitede profili açın.
Büyülü tuşlara basın. Ctrl + Shift + C
Farenizin sol tuşu ile profil fotoğrafına basın.
Seçili kısımda bir link var. Bir zahmet onu yeni sekmede açın.

Instagram değişen bir siteye sahip. Güncelliğini korumayabilir. Ama F12'ye bastığınızda açılan kısımda o link oralarda bir yerlerde hep olur.

Hocam Play Store ' da Zusefa adlı bir geliştirmeci tarafından yapılmış bir uygulama var. Oradan yapabilirsiniz fakat giriş yapmanız lazım onun için bir fake hesap oluşturun.

Sitede profili açın.
Büyülü tuşlara basın. Ctrl + Shift + C
Farenizin sol tuşu ile profil fotoğrafına basın.
Seçili kısımda bir link var. Bir zahmet onu yeni sekmede açın.

Instagram değişen bir siteye sahip. Güncelliğini korumayabilir. Ama F12'ye bastığınızda açılan kısımda o link oralarda bir yerlerde hep olur.

Hocam sorunuzu tam anlayamadım ama fotoğrafları netleştirmek için "remini" adında bir uygulama var. İşinize yarayabilir.
@alidenjz uygulamalar değil de Pc üzerinden yapmanın yolu var mı hocam?
Bluestacks vb. indirip uygulama açmakta istemiyorum sadece PC üzerinden yapmak mümkün mü?

@Vavien. O şekilde düşük çözünürlük açıyor, mesela benim profilim 1080x1080 pixel ama öyle yapınca instagram profil boyutunda açıyor bana HD lazım.

@Silinen üye Teşekkür ederim hocam, fotoğraf netleştirme programım var da onlar bir yere kadar etki ediyor bana fotoğrafın orjinal yüksek çözünürlüklü hali lazım.

Bunun yerine instagram profil büyütme instazoomhd web sitesini kullanabilirsiniz, bence kesinlikle bu web sitesine ihtiyacınız var.
Teşekkür ederim ama 10 saniye beklettikten sonra böyle kaldı bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba?
Kullanıcı adı olarak da denedim profil linki olarak da denedim.

1655131940109.png

Konu eskimiş ama sanırım hâlâ ihtiyacınız var. Web'den fotoğrafı çekemedim, telefonda AeroInsta kullanarak indirebiliyorum. Eğer veri paylaşımı konusunda bir endişeniz yoksa deneyebilirsiniz.
Geliştiricisi @etereoyow

Konu eskimiş ama sanırım hâlâ ihtiyacınız var. Web'den fotoğrafı çekemedim, telefonda AeroInsta kullanarak indirebiliyorum. Eğer veri paylaşımı konusunda bir endişeniz yoksa deneyebilirsiniz.
Geliştiricisi @etereoyow
Teşekkür ederim. Güzel uygulamaya benziyor ama bana bilgisayardan yapabileceğim bir yöntem lazım. Aslında çok gerekli bir şey değil bazı müşteriler "Profilimdeki logoyu vektörel olarak çizer misin?" diyor. PP'yi büyütüp net görüntü alınca daha rahat çiziyorum bunun için istiyordum o yüzden PC'den pratikçe yapabileceğim bir yöntem olsa daha iyi olur.

Anladım. Bu siteyi denedim şimdi bende çalışıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı