K Kagananan Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar bir kız var yazıyorum bakmıyor, profilinde uyku modu işareti var, bu çevrimiçi olup bakmadığını mı gösterir yoksa sadece uyku modunda Instagram'da çevrimdışı olduğunu mu?
Arkadaşlar bir kız var yazıyorum bakmıyor, profilinde uyku modu işareti var, bu çevrimiçi olup bakmadığını mı gösterir yoksa sadece uyku modunda Instagram'da çevrimdışı olduğunu mu?
Geralt0fRivia Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 556 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Çevrimdışı olduğunu ve mesajların iletilmediğini gösteriyor. Uyku modu bittikten sonra mesajlar iletilir.
Çevrimdışı olduğunu ve mesajların iletilmediğini gösteriyor. Uyku modu bittikten sonra mesajlar iletilir.
K Kagananan Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 Geralt0fRivia dedi: Çevrimdışı olduğunu ve mesajların iletilmediğini gösteriyor. Uyku modu bittikten sonra mesajlar iletilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam cansın Kagananan dedi: Eyvallah hocam cansın Genişletmek için tıkla... Bide ilk konuşmamızdı konuşmak istemiyorsan problem değil yazdım sileyimmi
Geralt0fRivia dedi: Çevrimdışı olduğunu ve mesajların iletilmediğini gösteriyor. Uyku modu bittikten sonra mesajlar iletilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam cansın Kagananan dedi: Eyvallah hocam cansın Genişletmek için tıkla... Bide ilk konuşmamızdı konuşmak istemiyorsan problem değil yazdım sileyimmi