Rufan Picopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Merhaba. Reelslerim 1,5 aydır 0 gözüküyor yardımcı olur musunuz?
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Haziran 2024 #2 Hesabınızın gizli (private) olma ihtimali var mı?
Rufan Picopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Hayır gizlide değil 1,5 aydır yeni hesapta açsam izlenmiyor anlamadım gitti TolgaFlashTR dedi: Hesabınızın gizli (private) olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gizlide değil 1,5 aydır yeni hesapta açsam izlenmiyor anlamadım gitti
Hayır gizlide değil 1,5 aydır yeni hesapta açsam izlenmiyor anlamadım gitti TolgaFlashTR dedi: Hesabınızın gizli (private) olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gizlide değil 1,5 aydır yeni hesapta açsam izlenmiyor anlamadım gitti
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Haziran 2024 #4 Yani 0 etkileşim alıyorsa IP'nin veya cihazının bloklamış olması gibi bir ihtimal var.
Rufan Picopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 TolgaFlashTR dedi: Yani 0 etkileşim alıyorsa IP'nin veya cihazının bloklamış olması gibi bir ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Vpn denedim ama yani Başka ülkeye bağlandım olmadı yine annemin telefondan denedim olmadı gerçekten anlamadım TolgaFlashTR dedi: Yani 0 etkileşim alıyorsa IP'nin veya cihazının bloklamış olması gibi bir ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Başka ne yapabilirim ıp vpn ile değişmiyor mu
TolgaFlashTR dedi: Yani 0 etkileşim alıyorsa IP'nin veya cihazının bloklamış olması gibi bir ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Vpn denedim ama yani Başka ülkeye bağlandım olmadı yine annemin telefondan denedim olmadı gerçekten anlamadım TolgaFlashTR dedi: Yani 0 etkileşim alıyorsa IP'nin veya cihazının bloklamış olması gibi bir ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Başka ne yapabilirim ıp vpn ile değişmiyor mu
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Temmuz 2024 #6 Kendi videonu başka cihazdan mobil veri ile izlediğinde bile istatistiklerde 0 olarak mı gözüküyor izlenmesi videonun?
Kendi videonu başka cihazdan mobil veri ile izlediğinde bile istatistiklerde 0 olarak mı gözüküyor izlenmesi videonun?
F Ferhundedemir Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2024 #7 keşfetin kapalı olabilir. açmak için etkileşim alman lazım bir araştırmanı tavsiye ederim
Rufan Picopat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #8 TolgaFlashTR dedi: Kendi videonu başka cihazdan mobil veri ile izlediğinde bile istatistiklerde 0 olarak mı gözüküyor izlenmesi videonun Genişletmek için tıkla... TolgaFlashTR dedi: Kendi videonu başka cihazdan mobil veri ile izlediğinde bile istatistiklerde 0 olarak mı gözüküyor izlenmesi videonun? Genişletmek için tıkla... Anlamış değillim usta Instagram destek'e yazdım sonra bir düzeldi sonra yine görütülenmiyor
TolgaFlashTR dedi: Kendi videonu başka cihazdan mobil veri ile izlediğinde bile istatistiklerde 0 olarak mı gözüküyor izlenmesi videonun Genişletmek için tıkla... TolgaFlashTR dedi: Kendi videonu başka cihazdan mobil veri ile izlediğinde bile istatistiklerde 0 olarak mı gözüküyor izlenmesi videonun? Genişletmek için tıkla... Anlamış değillim usta Instagram destek'e yazdım sonra bir düzeldi sonra yine görütülenmiyor