schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 423 Çözümler 1 10 Eylül 2024 #1 3 gündür her gün Reels atıyorum izlenmeler hep 0 da takılı kaldı aynısı TikTok için de geçerli. Ne yapmam lazım?
3 gündür her gün Reels atıyorum izlenmeler hep 0 da takılı kaldı aynısı TikTok için de geçerli. Ne yapmam lazım?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 10 Eylül 2024 #2 schnitt dedi: 3 gündür her gün Reels atıyorum izlenmeler hep 0 da takılı kaldı aynısı TikTok için de geçerli. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Onun ayrı bir algoritması ve biraz şans lazım. Bende de kimi 4 5 izlenmede kalıyor kimi 5000 6000 izleniyor.
schnitt dedi: 3 gündür her gün Reels atıyorum izlenmeler hep 0 da takılı kaldı aynısı TikTok için de geçerli. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Onun ayrı bir algoritması ve biraz şans lazım. Bende de kimi 4 5 izlenmede kalıyor kimi 5000 6000 izleniyor.
AliEfeMete Zeptopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 Kuzgun_81 dedi: Onun ayrı bir algoritması ve biraz şans lazım. Bende de kimi 4 5 izlenmede kalıyor kimi 5000 6000 izleniyor. Genişletmek için tıkla... Aralıksız 1 hafta boyunca atsa düzelir mi?
Kuzgun_81 dedi: Onun ayrı bir algoritması ve biraz şans lazım. Bende de kimi 4 5 izlenmede kalıyor kimi 5000 6000 izleniyor. Genişletmek için tıkla... Aralıksız 1 hafta boyunca atsa düzelir mi?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 10 Eylül 2024 #4 AliEfeMete dedi: Aralıksız 1 hafta boyunca atsa düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Attığınız saat önemli tabii. Ama bu şekilde düzelme olasılığı var.
AliEfeMete dedi: Aralıksız 1 hafta boyunca atsa düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Attığınız saat önemli tabii. Ama bu şekilde düzelme olasılığı var.
AliEfeMete Zeptopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 Kuzgun_81 dedi: Attığınız saat önemli tabii. Ama bu şekilde düzelme olasılığı var. Genişletmek için tıkla... Hangi saatlerde atmalıyız?
Kuzgun_81 dedi: Attığınız saat önemli tabii. Ama bu şekilde düzelme olasılığı var. Genişletmek için tıkla... Hangi saatlerde atmalıyız?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 10 Eylül 2024 #6 AliEfeMete dedi: Hangi saatlerde atmalıyız? Genişletmek için tıkla... Akşama doğru 5 ve 6:50 arasında atarsan öğrenci kesimin katılımı ile aktiflik arttığı için izlenmen artıyor.
AliEfeMete dedi: Hangi saatlerde atmalıyız? Genişletmek için tıkla... Akşama doğru 5 ve 6:50 arasında atarsan öğrenci kesimin katılımı ile aktiflik arttığı için izlenmen artıyor.
AliEfeMete Zeptopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #7 Kuzgun_81 dedi: Akşama doğru 5 ve 6:50 arasında atarsan öğrenci kesimin katılımı ile aktiflik arttığı için izlenmen artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram ve TikTok için daha fazla izlenme icin reklam var alınır mı?
Kuzgun_81 dedi: Akşama doğru 5 ve 6:50 arasında atarsan öğrenci kesimin katılımı ile aktiflik arttığı için izlenmen artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram ve TikTok için daha fazla izlenme icin reklam var alınır mı?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 10 Eylül 2024 #8 AliEfeMete dedi: Hocam Instagram ve TikTok için daha fazla izlenme icin reklam var alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kendinize ufak bir hedef koyun. Mesela 200 takipçi falan. Daha adam gibi aktif takipçi ve izlenme yokken reklam alırsan bir umut işe yarayabilir ama para karambole gidebilir ve 2. olasılık daha yüksek bence.
AliEfeMete dedi: Hocam Instagram ve TikTok için daha fazla izlenme icin reklam var alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kendinize ufak bir hedef koyun. Mesela 200 takipçi falan. Daha adam gibi aktif takipçi ve izlenme yokken reklam alırsan bir umut işe yarayabilir ama para karambole gidebilir ve 2. olasılık daha yüksek bence.
medalofsky Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #9 Sıfır derken hiç mi görüntülenme almıyor anlamında diyorsun? Başka hesabınla girip baksan yine mi sıfır kalıyor?
Sıfır derken hiç mi görüntülenme almıyor anlamında diyorsun? Başka hesabınla girip baksan yine mi sıfır kalıyor?
AliEfeMete Zeptopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #10 medalofsky dedi: Sıfır derken hiç mi görüntülenme almıyor anlamında diyorsun? Başka hesabınla girip baksan yine mi sıfır kalıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam kendi hesabımdan baktığımda 1 2 oluyor onun haricinde hiç artmıyor medalofsky dedi: Sıfır derken hiç mi görüntülenme almıyor anlamında diyorsun? Başka hesabınla girip baksan yine mi sıfır kalıyor? Genişletmek için tıkla... Bu arada konu sahibi benim arkadaşımın hesabından yazıyorum kusura bakmayın
medalofsky dedi: Sıfır derken hiç mi görüntülenme almıyor anlamında diyorsun? Başka hesabınla girip baksan yine mi sıfır kalıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam kendi hesabımdan baktığımda 1 2 oluyor onun haricinde hiç artmıyor medalofsky dedi: Sıfır derken hiç mi görüntülenme almıyor anlamında diyorsun? Başka hesabınla girip baksan yine mi sıfır kalıyor? Genişletmek için tıkla... Bu arada konu sahibi benim arkadaşımın hesabından yazıyorum kusura bakmayın