CemKaraca Decapat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 51 1 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben Instagram'da hesabimdan reelsleri göremiyorum. Ama başka hesaba girince izliyebiliyorum. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Screenshot_20210901-203654.png 32,3 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben Instagram'da hesabimdan reelsleri göremiyorum. Ama başka hesaba girince izliyebiliyorum. Yardımcı olur musunuz?
Shadow Axel Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #2 CemKaraca dedi: Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben Instagram'da hesabimdan reelsleri göremiyorum. Ama başka hesaba girince izliyebiliyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kanka o bana da olmuştu bir kez ama direk fotoğraflar için oluyordu. Silip bir daha yükle belki olur. Benimki düzelmişti kendi kendine.
CemKaraca dedi: Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben Instagram'da hesabimdan reelsleri göremiyorum. Ama başka hesaba girince izliyebiliyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kanka o bana da olmuştu bir kez ama direk fotoğraflar için oluyordu. Silip bir daha yükle belki olur. Benimki düzelmişti kendi kendine.
CemKaraca Decapat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 51 1 Eylül 2021 #3 Shadow Axel dedi: Kanka o bana da olmuştu bir kez ama direk fotoğraflar için oluyordu. Silip bir daha yükle belki olur. Benimki düzelmişti kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Sildim geri yükledim. Önbelleği temizledim. Telefonu kapatıp açtım olmuyor. Ama diğer hesaptan oluyor. Hesapta var sorun.
Shadow Axel dedi: Kanka o bana da olmuştu bir kez ama direk fotoğraflar için oluyordu. Silip bir daha yükle belki olur. Benimki düzelmişti kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Sildim geri yükledim. Önbelleği temizledim. Telefonu kapatıp açtım olmuyor. Ama diğer hesaptan oluyor. Hesapta var sorun.
Shadow Axel Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #4 CemKaraca dedi: Sildim geri yükledim. Önbelleği temizledim. Telefonu kapatıp açtım olmuyor. Ama diğer hesaptan oluyor. Hesapta var sorun. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bildiğim bir şey olsa yazarım ama çok karşılaştığım bir durum değil.
CemKaraca dedi: Sildim geri yükledim. Önbelleği temizledim. Telefonu kapatıp açtım olmuyor. Ama diğer hesaptan oluyor. Hesapta var sorun. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bildiğim bir şey olsa yazarım ama çok karşılaştığım bir durum değil.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 29 Nisan 2022 #5 Sorunu nasıl çözdün?