Instagram Reels algoritması sıfırlanıyor mu?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Daha düne kadar Reels kısmında benim gülebileceğim ve hoşuma giden videoları görürken bugün Reels algoritmam sıfırlanmış gibi hiç ilgilenmediğim, gülmediğim, farklı dillerde ve emojilere boğulmuş 2-3 milyon beğeni alan videolar geliyor tamamen şu an. Sizde de böyle oldu mu? Olduysa nasıl düzelttiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de hocam sürekli saçma saçma hint insanlarının tamamen hijyenik bir ortamda yaptığı yemekler çıkıyor karşıma.

Bende de hocam sürekli saçma saçma hint insanlarının tamamen hijyenik bir ortamda yaptığı yemekler çıkıyor karşıma.
Aklımdan geçen sayfa mı yoksa.

Bazen bug'a giriyor. Bana da manzara geliyordu sadece bir kaç saat sonra düzeldi.
Umarım düzelir. Vakit geçsin diye açasım gelmişti ama görünce direkt çıktım.

Hala bir düzelme yok. Gerçekten ayar olmaya başladım. Daha kötüsü bu tip gönderilere gülmüyorum ve komik değiller.

Saatler saati geçti ve düzelme yok. Artık reels izlemeyi bıraktım. Neye dayanarak sıfırladı anlamıyorum.

Saatlerimi harcayıp adam etmeye çalıştığım reels algoritmam durduk yere yeniden sıfırlandı. Instagram ne yapmaya çalışıyor allah aşkına. Delirmek üzereyim.

Düzelme yok. Daha kötü hale gelmeye başlıyor. Artık anlamadığım dilde reels'ler gelmeye başladı. Hintli abilerimizin anlamsız reels'leri de akıyor şu an. Üstüne üstlük normal akışım da bozuldu tamamen. Gerçekten bunu düzeltecek hiç mi bir şey yok ya? Neden bu kadar alakasız ve komik olmayan videolar gelip duruyor? 2 eğlencem ve instagrama girmek için tek amacım vardı onu da yok ettiler sağolsunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…