iPhone 11 hocam. Ama tüm videolar da donuyor.Hocam bende de donuyor da benim telefon çöp biraz ondandır diye düşünüyorum sizin telefon nasıl?
Sizin telefonunuz ne hocam ?Hocam tek değilsiniz bende de oluyor TikTok'da olmuyorda Instagram'da donuyor evet umarım yakın zamanda çözülür.
Sizin telefonunuz ne hocam?
iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal.iPhone 11 hocam. Ama tüm videolar da donuyor.
Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin:Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım?
Günlerdir hiç düzelmiyor hocam.Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin:
Aynen. Zaten iPhone 7 kullanırken Reels kasıyor diye aldım bunu. Şimdi de 12 Pro Max düşünüyorum da bıktım ama hep böyle sorun çıkarmasından.iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.