OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2023 #1 Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım?
Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım?
Ardarin Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Hocam bende de donuyor da benim telefon çöp biraz ondandır diye düşünüyorum sizin telefon nasıl?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2023 #3 Ardarin dedi: Hocam bende de donuyor da benim telefon çöp biraz ondandır diye düşünüyorum sizin telefon nasıl? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 hocam. Ama tüm videolar da donuyor.
Ardarin dedi: Hocam bende de donuyor da benim telefon çöp biraz ondandır diye düşünüyorum sizin telefon nasıl? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 hocam. Ama tüm videolar da donuyor.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Mayıs 2023 #4 Hocam tek değilsiniz bende de oluyor TikTok'da olmuyorda Instagram'da donuyor evet umarım yakın zamanda çözülür.
Hocam tek değilsiniz bende de oluyor TikTok'da olmuyorda Instagram'da donuyor evet umarım yakın zamanda çözülür.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2023 #5 Cihangir ceyhan dedi: Hocam tek değilsiniz bende de oluyor TikTok'da olmuyorda Instagram'da donuyor evet umarım yakın zamanda çözülür. Genişletmek için tıkla... Sizin telefonunuz ne hocam ?
Cihangir ceyhan dedi: Hocam tek değilsiniz bende de oluyor TikTok'da olmuyorda Instagram'da donuyor evet umarım yakın zamanda çözülür. Genişletmek için tıkla... Sizin telefonunuz ne hocam ?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Mayıs 2023 #6 OnePC dedi: Sizin telefonunuz ne hocam? Genişletmek için tıkla... Casper VIA G1 hocam.
Ardarin Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 OnePC dedi: iPhone 11 hocam. Ama tüm videolar da donuyor. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal.
OnePC dedi: iPhone 11 hocam. Ama tüm videolar da donuyor. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal.
6 654515 Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #8 OnePC dedi: Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin:
OnePC dedi: Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin:
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2023 #9 654515 dedi: Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin: Genişletmek için tıkla... Günlerdir hiç düzelmiyor hocam. Ardarin dedi: iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Aynen. Zaten iPhone 7 kullanırken Reels kasıyor diye aldım bunu. Şimdi de 12 Pro Max düşünüyorum da bıktım ama hep böyle sorun çıkarmasından.
654515 dedi: Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin: Genişletmek için tıkla... Günlerdir hiç düzelmiyor hocam. Ardarin dedi: iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Aynen. Zaten iPhone 7 kullanırken Reels kasıyor diye aldım bunu. Şimdi de 12 Pro Max düşünüyorum da bıktım ama hep böyle sorun çıkarmasından.
C Clarexx Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #10 S21 FE kullanıyorum aynı sorun bende de var.