Instagram Reels Donuyor

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım?

Hocam bende de donuyor da benim telefon çöp biraz ondandır diye düşünüyorum sizin telefon nasıl?

Hocam tek değilsiniz bende de oluyor TikTok'da olmuyorda Instagram'da donuyor evet umarım yakın zamanda çözülür.

Reels videolarının ortasında hep donuyor. TikTok da bazen öyle oluyor ama tüm videolarda oluyor. Sinir ediyor artık, ne yapmalıyım?
Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin:

Videoyu geçip yeniden açtığım da ben de düzeliyor hocam isterseniz bir dahakinde deneyin:
Günlerdir hiç düzelmiyor hocam.

iPhone 11 için donması biraz garip geldi hocam uygulamayla alakalıdır büyük ihtimal.
Aynen. Zaten iPhone 7 kullanırken Reels kasıyor diye aldım bunu. Şimdi de 12 Pro Max düşünüyorum da bıktım ama hep böyle sorun çıkarmasından.

S21 FE kullanıyorum aynı sorun bende de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…