yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi Instagram'de Reels bir sürü şey kaydettim ama bulamıyorum. Nereden bakıyoruz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi Instagram'de Reels bir sürü şey kaydettim ama bulamıyorum. Nereden bakıyoruz?
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 782 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 5 Ocak 2021 #2 Normal gönderiler nereye kaydediliyorsa, Reels videoları da oraya kaydediliyor.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Yukarıda söylediği doğru arkadaşın eğer bulamıyorsan orada video kaldırılmış ya da sayfa kapanmıştır.
Yukarıda söylediği doğru arkadaşın eğer bulamıyorsan orada video kaldırılmış ya da sayfa kapanmıştır.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 5 Ocak 2021 #4 Zcherby dedi: Yukarıda söylediği doğru arkadaşın eğer bulamıyorsan orada video kaldırılmış ya da sayfa kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Toplasam en az 150 video kaydetmişimdir, ama bulamıyorum kaydedilenlerde.
Zcherby dedi: Yukarıda söylediği doğru arkadaşın eğer bulamıyorsan orada video kaldırılmış ya da sayfa kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Toplasam en az 150 video kaydetmişimdir, ama bulamıyorum kaydedilenlerde.
I Insta kayd Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 yigitalyksel dedi: Toplasam en az 150 video kaydetmişimdir, ama bulamıyorum kaydedilenlerde. Genişletmek için tıkla... Maalesef ayni sorunu ben de yasiyorum, yuzlerce kaydediyorum. Hatta telefon bile degistirdim ama yok, asla cikmiyor.
yigitalyksel dedi: Toplasam en az 150 video kaydetmişimdir, ama bulamıyorum kaydedilenlerde. Genişletmek için tıkla... Maalesef ayni sorunu ben de yasiyorum, yuzlerce kaydediyorum. Hatta telefon bile degistirdim ama yok, asla cikmiyor.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 10 Şubat 2021 #6 Insta kayd dedi: Maalesef ayni sorunu ben de yasiyorum, yuzlerce kaydediyorum. Hatta telefon bile degistirdim ama yok, asla cikmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen Instagram'ı silip geri yükledim hala bulamıyorum.
Insta kayd dedi: Maalesef ayni sorunu ben de yasiyorum, yuzlerce kaydediyorum. Hatta telefon bile degistirdim ama yok, asla cikmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen Instagram'ı silip geri yükledim hala bulamıyorum.