Raiserr Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 75 18 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Telefonum Instagram'a kayıtlı diye sanırım diğer insanların hesapları karşıma çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ayarlardan vs. tüm her şeyi kapattım bilmediğim bir şey mi var? Teşekkürler.
Merhaba, Telefonum Instagram'a kayıtlı diye sanırım diğer insanların hesapları karşıma çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ayarlardan vs. tüm her şeyi kapattım bilmediğim bir şey mi var? Teşekkürler.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.368 Çözümler 10 18 Ağustos 2022 #2 Kişileri bağla yapmaman lazım.
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Ayarlardan; izinler sekmesinden kişiler erişimini kesip; verileri temizleyin.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 Raiserr dedi: Merhaba, Telefonum Instagram'a kayıtlı diye sanırım diğer insanların hesapları karşıma çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ayarlardan vs. tüm her şeyi kapattım bilmediğim bir şey mi var? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda rehberimdeki kullanıcıları öner gibi bir seçenek olması lazım eğer o kapalıysa takip ettiğiniz kişilerin takip ettiği kişileri önerebiliyor.
Raiserr dedi: Merhaba, Telefonum Instagram'a kayıtlı diye sanırım diğer insanların hesapları karşıma çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ayarlardan vs. tüm her şeyi kapattım bilmediğim bir şey mi var? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda rehberimdeki kullanıcıları öner gibi bir seçenek olması lazım eğer o kapalıysa takip ettiğiniz kişilerin takip ettiği kişileri önerebiliyor.
Raiserr Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 75 18 Ağustos 2022 #5 Steo dedi: Ayarlarda rehberimdeki kullanıcıları öner gibi bir seçenek olması lazım eğer o kapalıysa takip ettiğiniz kişilerin takip ettiği kişileri önerebiliyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ayar göremedim maalesef. fitiq dedi: Ayarlardan; izinler sekmesinden kişiler erişimini kesip; verileri temizleyin. Genişletmek için tıkla... Bu çok mantıklı, deniyorum bakalım.
Steo dedi: Ayarlarda rehberimdeki kullanıcıları öner gibi bir seçenek olması lazım eğer o kapalıysa takip ettiğiniz kişilerin takip ettiği kişileri önerebiliyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir ayar göremedim maalesef. fitiq dedi: Ayarlardan; izinler sekmesinden kişiler erişimini kesip; verileri temizleyin. Genişletmek için tıkla... Bu çok mantıklı, deniyorum bakalım.