Instagram reklam parasını çekmedi

Makaleler
8
1 hafta önce 12 TL bütçe ile tanıtım yaptırdım Instagram'da. 1 hafta geçti hala parayı almadılar. Kartta para var. Tanıtımlar kısmında yaptığım tanıtım hala aktif görünüyor. Bütçenin tamamını kullandı. Geçen süre 9 gün. 1 saatiniz kaldı diyor. Ne zaman parayı çekerler?

Instagram iki şekilde cekim yapıyor. Ya faturalandırma tutarınızın üst limitin ulaştığınız ( mesela bende 30TL. Yani 30 TL'lik gösterim yaptığında otomatik olarak cekiyor) ya da aylık belirlenen faturalandırma zamanlarında ücret cekimi gerçekleşiyor tıpkı cep telefonu faturası gibi. Benim bildiğim böyle.

Instagram iki şekilde cekim yapıyor. Ya faturalandırma tutarınızın üst limitin ulaştığınız ( mesela bende 30TL. Yani 30 TL'lik gösterim yaptığında otomatik olarak cekiyor) ya da aylık belirlenen faturalandırma zamanlarında ücret cekimi gerçekleşiyor tıpkı cep telefonu faturası gibi. Benim bildiğim böyle.
Umarım çeker parayı.
Anlamadığım şey şu, tanıtım süresi 9 gün yazıyor. 1 günlük tanıtım yaptırmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı