Instagram reklamdan para almadı

Instagram reklamları yayınladıkça çekiyor parayı. Yani 500 TL attın diyelim reklama sana 100 bin görüntülenme sağlayacak ise 5 bin görüntülenme verdiğinde o kadarlık para çekiyor sadece tamamını değil. Aynı durum benim de başıma gelmişti reklam yayında diyordu fakat aslında görüntülenme vermemişti. O sebeple parada çekmemişti. Kartında para yok ise zaten reklam veremezsin.

Instagram reklamları yayınladıkça çekiyor parayı. Yani 500 TL attın diyelim reklama sana 100 bin görüntülenme sağlayacak ise 5 bin görüntülenme verdiğinde o kadarlık para çekiyor sadece tamamını değil. Aynı durum benim de başıma gelmişti reklam yayında diyordu fakat aslında görüntülenme vermemişti. O sebeple parada çekmemişti. Kartında para yok ise zaten reklam veremezsin.
Kartımda para vardı tanıtım yaparken. Şu an yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220531-172954_Instagram.jpg
    Screenshot_20220531-172954_Instagram.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 170
Facebook hesabınızı kontrol edin, ödenmesi gereken borçlar diye bir kısım olacak orada görünecektir para. Bende de şu an 44 küsür tl borç var gözüküyor ama kart kapalı olduğu için çekemiyor parayı. Elinde sonunda ödemeniz gerekiyor.

Öyleyse iyi ceza gelmesin de. 😂
Gelmeyeceğinden emin olma derim. Türkiye ofisi var Facebook’un. 20 sene önceki 1 TL (1 lira evet) birkaç bin TL ceza olarak ödeyenler de var :)

Gelmeyeceğinden emin olma derim. Türkiye ofisi var Facebook’un. 20 sene önceki 1 TL (1 lira evet) birkaç bin TL ceza olarak ödeyenler de var :)
20-30tl için kimse uğraşmaz. En kötü ihtimal ile ödersiniz. Ben hala 40Tllik borcumu ödemedim 5.yılımıza girdik, facebook hesabım ihtara girdi kapatıldı ama hala borç duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı