Instagram ridgewallet.tr güvenilir mi?

277490

Hectopat
Ürünü alalı 2 gün oldu. Şimdi diyeceksiniz ki bekle biraz sabret falan. Ama yok yani hiçbir bilgi yok. Adamlara mail attım maile dönen yok, DM attım dönen yok, sipariş hakkında en ufak bir bilgi yok, katgo hakkında en ufak bir bilgi yok. Dolandırıldıysak sağlık olsun da asıl sorum şu. Ben bu siteye kart numaramı falan girdim bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar'da da sizinle aynı kaderi yaşayan insanlar var. Kredi kartı numaranızı girmenizden problem çıkma ihtimali var fakat dikkat edip etmediğinize bağlı ödeme ekranında sol üstte url bölümünde sertifika gözüküyor muydu baktıysanız sorun olma ihtimali epey azalır. En sağlıklısı sanal kart oluşturup internetten alışveriş yapmaktır.

Tekrar bir araştırdım. Türkiye piyasasının 7-8 kat ucuzuna ürün satmayı geçtim, Ridge'in bile 100 dolara sattığı ürünü 400 liraya nasıl satabiliyorlar onu anlamadım. Ayrıca sitelerinde Whatsapp, telefon numarasını geçin, mail bile yok. Eğer ürün elinize ulaşırsa ve orijinalse söyleyin 4-5 tane biz de alalım :)

Hiçbir kesin yargıda bulunamam ama sayfa tüm paylaşımlarını 6 Şubat'ta yapmış. Ayrıca takipçileri de Türk takipçi sitelerinden alınmış gibi geldi. Umarım dolandırılmamışsınızdır.
Evet onu ben de fark ettim de yazmayı unuttum.
Şikayetvar'da da sizinle aynı kaderi yaşayan insanlar var. Kredi kartı numaranızı girmenizden problem çıkma ihtimali var fakat dikkat edip etmediğinize bağlı ödeme ekranında sol üstte url bölümünde sertifika gözüküyor muydu baktıysanız sorun olma ihtimali epey azalır. En sağlıklısı sanal kart oluşturup internetten alışveriş yapmaktır.
Evet hocam bugün bakmıştım ben de konuyu açmadan.
Tekrar bir araştırdım. Türkiye piyasasının 7-8 kat ucuzuna ürün satmayı geçtim, Ridge'in bile 100 dolara sattığı ürünü 400 liraya nasıl satabiliyorlar onu anlamadım. Ayrıca sitelerinde Whatsapp, telefon numarasını geçin, mail bile yok. Eğer ürün elinize ulaşırsa ve orijinalse söyleyin 4-5 tane biz de alalım :)
Ya ürün sahte olsun pek önemli değil orası. Neyse ders oldu hayatımda ilk defa dolandırıldım sağlık olsun demekten başka bir şey gelmez elden.
Şikayet etsek de bir şey çıkmaz değil mi? Mail falan attım da pek bir halta yarayacağını sanmıyorum şikayet konusunda.

Şikayet etsek falan bu adamlara bir şey olur mu hocam bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı