Instagram sadece öne çıkarılanlar gizlenebilir mi?

cihan786

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Problem şu: X kişinin profilinde daha önceden bildiğim öne çıkanlar vardı, şimdi girdiğimde öne çıkan hikayeleri görünmüyor, başka hesaptan baktığımda görünüyor. Bana hikayeler gizlenmiş olamaz sanırım çünkü normal günlük hikaye paylaşınca görünüyor. Bu bir hata mıdır, yoksa sadece öne çıkanları veya belirli hikayeleri istenen kişiye kapatma özelliği mi geldi ? Daha önce karşılaşan oldu mu acaba böyle bir durumla? Instagram uygulama telefonda güncel, PC Web'den bakınca da sorun devam ediyor.

Gizlenebiliyor diye biliyorum. Bende ki X kişisinin de öne çıkarılanları gizli çünkü

Gizlenebiliyor diye biliyorum. Bende ki X kişisinin de öne çıkarılanları gizli çünkü
Kanka peki öne çıkanları gizliyken normal hikaye paylaşınca görebiliyo musun ? Yani sadece belirli bir hikaye gizlenmiyor diye biliyordum ben eskiden öyleydi yani bir hikaye gizleyince hepsi gizleniyordu, yok mu şunun bileni dostlar ?

Öne Çıkarılanlar ayrı kalıyor hikayeden. @Sure. İpa hocamın da dediği gibi modlu Instagram kullanıyorsa yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…