Instagram sayfaları gibi edit nasıl yapılır?

Milimetric

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir süredir takip ettiğim ve editlerini beğendiğim bir Instagram sayfası var belki raklam gibi algılanır ve yasaktır diye adını yazmıyorum, geçen gün Story'sine koyduğu görselde bir program var. Bu hangi program?
Sadece bu programla güzel editler yapılabilir mi?
Edit yapmaya yeni başlayacak birine hangi programları önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_7277.jpeg
    IMG_7277.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba bir süredir takip ettiğim ve editlerini beğendiğim bir Instagram sayfası var belki raklam gibi algılanır ve yasaktır diye adını yazmıyorum, geçen gün Story'sine koyduğu görselde bir program var. Bu hangi program?

Tam emin değilim ama DaVinci Resolve olabilir yeni başlayacaksan CapCut PC sürümü yeterli ona alıştıktan sonra DaVinci After Effects veya Premiere Pro AE diğerlerine göre daha zor ama.

Program değil, Adobe After Effects'te kurulan bir plugin. İsmi Magic Bullet Looks. Takip ettiğiniz sayfa büyük ihtimalle Adobe After Effects kullanıyor. Yeni başlayan birisi için Capcut PC bence de yeterli üstteki arkadaşın dediği gibi ama eğer zor olsa da çalışarak yaparım derseniz Adobe After Effects'ten de başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı