A ahmetkerem658 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 4 26 Temmuz 2022 #1 Sıfırdan Instagram sayfası açmayı düşünüyorum. Ama ne sayfası açacağımı ya da nasıl post hazırlayacağım bilmiyorum ve bu işten para kazanmak istiyorum tavsiyeniz nedir?
Sıfırdan Instagram sayfası açmayı düşünüyorum. Ama ne sayfası açacağımı ya da nasıl post hazırlayacağım bilmiyorum ve bu işten para kazanmak istiyorum tavsiyeniz nedir?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 26 Temmuz 2022 #2 Indirim haberleri vs. paylaşabilirsiniz.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 26 Temmuz 2022 #3 Para kazanmak artık reels odaklı oluyor. Bu yönde videolar hazırlasanız daha iyi olur. İlgi alanlarınız neler?
Para kazanmak artık reels odaklı oluyor. Bu yönde videolar hazırlasanız daha iyi olur. İlgi alanlarınız neler?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 26 Temmuz 2022 #4 Canva üzerinden post hazırlayabilirsiniz. Benim de bir sayfam vardı eskiden Canva üzerinden rahatlıkla hazırlıyordum. https://www.canva.com/tr_tr/ Konuyu biz değil siz bilmelisiniz, mizah, spor(bir sürü alanı var; formula, futbol vs.), arabalar, motivasyon vs. vs. bir çok mevzu var hocam.
Canva üzerinden post hazırlayabilirsiniz. Benim de bir sayfam vardı eskiden Canva üzerinden rahatlıkla hazırlıyordum. https://www.canva.com/tr_tr/ Konuyu biz değil siz bilmelisiniz, mizah, spor(bir sürü alanı var; formula, futbol vs.), arabalar, motivasyon vs. vs. bir çok mevzu var hocam.
A ahmetkerem658 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 4 26 Temmuz 2022 #5 443595 dedi: Para kazanmak artık reels odaklı oluyor. Bu yönde videolar hazırlasanız daha iyi olur. İlgi alanlarınız neler? Genişletmek için tıkla... Oyun , din , mizah , motivasyon
443595 dedi: Para kazanmak artık reels odaklı oluyor. Bu yönde videolar hazırlasanız daha iyi olur. İlgi alanlarınız neler? Genişletmek için tıkla... Oyun , din , mizah , motivasyon
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 26 Temmuz 2022 #6 ahmetkerem658 dedi: Oyun , din , mizah , motivasyon Genişletmek için tıkla... Oyun olarak sevdiğin e-sporcuların en iyi vuruşlarını montajlayarak reels atabilirsin. Mizah olacaksa yine komik editler yapıp yükleyebilirsin.
ahmetkerem658 dedi: Oyun , din , mizah , motivasyon Genişletmek için tıkla... Oyun olarak sevdiğin e-sporcuların en iyi vuruşlarını montajlayarak reels atabilirsin. Mizah olacaksa yine komik editler yapıp yükleyebilirsin.