Instagram sayfasından parfüm alışverişi yapılır mı?

Vxzrety

Centipat
Daha fazla  
Bugün Instagram'da kaydırırken karşıma Aden Parfüm sayfası çıktı ve ürünlerinde 4 al 1 öde kampanyası varmış, ancak güvenilir midir emin olamadım. Bilen cevaplarsa çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
1450 TL'ye satıyor bir parfümü. 4 tane alıp 1450 TL ödeyeceksin. 362 TL'ye geliyor. Klasik klon parfümlerden bir tanesi.

Site fiyatlarına baktım da kampanya kapsamındaki ürünler 1450 TL. Tanesi 360 TL civarına geliyor ve çakma bir parfüm için normal bir fiyat bence. Kampanyanın büyük bir avantajı yok.

1450 TL'ye satıyor bir parfümü. 4 tane alıp 1450 TL ödeyeceksin. 362 TL'ye geliyor. Klasik klon parfümlerden bir tanesi.

Klon olduğu kesin gibi ama işte kalıcılığı koku benzerliği nasıldır

Eğer fiziksel olarak bir mağazaya gidip alma imkanın yoksa; Sephora, Boyner, Beymen gibi yerlerden almanı tavsiye ederim.
Şuan parfüme çok fazla para harcayamadığım için koku açısından benzerlik gösteren, replika/muadil parfümler arıyorum, bu sayfayı görünce burayı denemeyi düşündüm

Klon olduğu kesin gibi ama işte kalıcılığı koku benzerliği nasıldır

Şuan parfüme çok fazla para harcayamadığım için koku açısından benzerlik gösteren, replika/muadil parfümler arıyorum, bu sayfayı görünce burayı denemeyi düşündüm
Bu tür parfümler yarım saat kalmaz ciltte. Bargello bile öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı