Instagram şifremi değiştiremiyorum

Instagram'da şifremi unuttum. Şifremi sıfırlamak için telefonuma gelen bağlantıya gidiyorum, fakat bana eski şifremi soruyor. Hesabın ele geçirildi uyarısı veriyor. Bu hesabı nasıl kurtarabilirim? Instagram ile iletişime geçebilir miyim? Ne yapmalıyım?

1623013094480.png

Görüldüğü üzere, şifremi değiştirmek için Instagram tarafından telefonuma gelen bağlantıya tıkladığım zaman böyle bir pencere açılıyor. Fakat şifreyi değiştir kısmına tıklayınca, eski şifremi soruyor.

1623013160467.png

Instagram Destek ekibi sizden sorunun kendi el yazinizla temiz bir A4 kagida yazilip yuzununzun yaninda tutarak fotografini cekmenizi ister muhtemlen. Bende dahil cogu kisi icin aynisini istediler. Ne kadar verimli olur bilemem ama deneyin sansinizi,

Instagram Destek ekibi sizden sorunun kendi el yazinizla temiz bir A4 kagida yazilip yuzununzun yaninda tutarak fotografini cekmenizi ister muhtemlen. Bende dahil cogu kisi icin aynisini istediler. Ne kadar verimli olur bilemem ama deneyin sansinizi,
Öyle bir pencere çıkmıyor.
"Şifreni mi unuttun?"a basınca ne oluyor?
Telefonuma link geliyor, tıklıyorum yukarıdaki ilk resim çıkıyor. Şifreyi değiştire basıyorum, eski şifreyi soruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı