Instagram şikayet geri çekme

Suzikisan

Hectopat
İyi akşamlar hocalarım, nasılsınız?
Hocalarım başlıkta görüldüğü üzere PP benzerliği bulunan ve yakın dostum olan birine istemeden taklit adı altında şikayet attım, nasıl geri çekeceğim hakkında bir bilgim yok. Form vs. bulamadım. Atılan şikayet yüksek ihtimalle askıya düşer ancak güncel konu bulamayınca yine de garantiye almak için buraya da yazmak istedim. Bilgili arkadaşlar net bir cevap sunarlarsa konuya daha sonradan bakacak olan arkadaşlar için de net bir cevap olmuş olur, şimdiden teşekkürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz her şikayet sonuca varmıyor.

Hocalarım başlıkta görüldüğü üzere pp benzerliği bulunan ve yakın dostum olan birine istemeden taklit adı altında şikayet attım, nasıl geri çekeceğim hakkında bir bilgim yok. Form vs. bulamadım. Atılan şikayet yüksek ihtimalle askıya düşer ancak güncel konu bulamayınca yine de garantiye almak için buraya da yazmak istedim. Bilgili arkadaşlar net bir cevap sunarlarsa konuya daha sonradan bakacak olan arkadaşlar için de net bir cevap olmuş olur, şimdiden teşekkürler :D

Çekilmez talit de yemez ayrıca.

Hocalarım başlıkta görüldüğü üzere pp benzerliği bulunan ve yakın dostum olan birine istemeden taklit adı altında şikayet attım, nasıl geri çekeceğim hakkında bir bilgim yok. Form vs. bulamadım. Atılan şikayet yüksek ihtimalle askıya düşer ancak güncel konu bulamayınca yine de garantiye almak için buraya da yazmak istedim. Bilgili arkadaşlar net bir cevap sunarlarsa konuya daha sonradan bakacak olan arkadaşlar için de net bir cevap olmuş olur, şimdiden teşekkürler :D

Maalesef şikayet geri çekilmiyor nereden bildiğimi sakın sorma 🤫😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı