E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 599 Çözümler 3 3 Aralık 2024 #1 Başlıkta bahsettiğim gibi ilgim olmayan hesaplar öneriliyor, bu kısım beni çıldırtıyor, kapatmak istiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20241203_132348_Instagram.jpg 103,3 KB · Görüntüleme: 62
Başlıkta bahsettiğim gibi ilgim olmayan hesaplar öneriliyor, bu kısım beni çıldırtıyor, kapatmak istiyorum.
K kaaiizzeenn Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 283 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Kapatmak için bir seçenek yok sanırsam. Daha fazla kişiyi takip edip attıkları hikayeler ile o bölüm dolduğunda gidiyor öneriler.
Kapatmak için bir seçenek yok sanırsam. Daha fazla kişiyi takip edip attıkları hikayeler ile o bölüm dolduğunda gidiyor öneriler.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 599 Çözümler 3 3 Aralık 2024 #3 kaaiizzeenn dedi: Kapatmak için bir seçenek yok sanırsam. Daha fazla kişiyi takip edip attıkları hikayeler ile o bölüm dolduğunda gidiyor öneriler. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle, hiç bir yerde çözümü bulamadım
kaaiizzeenn dedi: Kapatmak için bir seçenek yok sanırsam. Daha fazla kişiyi takip edip attıkları hikayeler ile o bölüm dolduğunda gidiyor öneriler. Genişletmek için tıkla... Galiba öyle, hiç bir yerde çözümü bulamadım