mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 18 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar yarın michael Myers'in doğum günü ben de bununla ilgili bir editi Instagram storyimde paylaşmak istiyorum. Ancak videoda çok fazla kan var bu yüzden hassas içerik uyarısı eklemek istiyorum. Bunu yapmam mümkün mü?
Arkadaşlar yarın michael Myers'in doğum günü ben de bununla ilgili bir editi Instagram storyimde paylaşmak istiyorum. Ancak videoda çok fazla kan var bu yüzden hassas içerik uyarısı eklemek istiyorum. Bunu yapmam mümkün mü?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 18 Ekim 2023 #2 Uyarıyı Instagram ekliyor siz değil, kötü bir içerik paylaşırsanız öyle bir kısıtlama yer.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 18 Ekim 2023 #3 xwa dedi: Uyarıyı Instagram ekliyor siz değil, kötü bir içerik paylaşırsanız öyle bir kısıtlama yer. Genişletmek için tıkla... Kimse görmeden yemesi lazım ama sonra uyarmadı olmasın.
xwa dedi: Uyarıyı Instagram ekliyor siz değil, kötü bir içerik paylaşırsanız öyle bir kısıtlama yer. Genişletmek için tıkla... Kimse görmeden yemesi lazım ama sonra uyarmadı olmasın.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 18 Ekim 2023 #4 mMichaelMYERS dedi: Kimse görmeden yemesi lazım ama sonra uyarmadı olmasın. Genişletmek için tıkla... Genelde Instagram 5 dakika içinde uyarı veriyor zaten şiddet içeren bir şey varsa, eğer çok şiddetli bir içerikse kaldırıyor.
mMichaelMYERS dedi: Kimse görmeden yemesi lazım ama sonra uyarmadı olmasın. Genişletmek için tıkla... Genelde Instagram 5 dakika içinde uyarı veriyor zaten şiddet içeren bir şey varsa, eğer çok şiddetli bir içerikse kaldırıyor.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 18 Ekim 2023 #5 xwa dedi: Genelde Instagram 5 dakika içinde uyarı veriyor zaten şiddet içeren bir şey varsa, eğer çok şiddetli bir içerikse kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu kaldırır mı sizce?
xwa dedi: Genelde Instagram 5 dakika içinde uyarı veriyor zaten şiddet içeren bir şey varsa, eğer çok şiddetli bir içerikse kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu kaldırır mı sizce?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 18 Ekim 2023 #6 mMichaelMYERS dedi: Bu videoyu kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... YouTube'da kaldırılmadıysa Instagram'da da kaldırılmaz yüksek ihtimal, algoritmaları benzer çalışıyor.
mMichaelMYERS dedi: Bu videoyu kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... YouTube'da kaldırılmadıysa Instagram'da da kaldırılmaz yüksek ihtimal, algoritmaları benzer çalışıyor.