Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, bugün kardeşime telefonumu verdim o da Instagram'da Reels izlemiş sadece (söylediğine göre). Telefonu bir 10-15dk sonra aldım ve baktım ana sayfadayken bir uyarı gelmiş (ektekinin aynısı). Sonra kendisine sordum çıkış mı yaptın diye hayır dedi, ben de neyse bir hata olmuş sanırım deyip geçtim.
Sonrasında sürekli 2-3 dakikaya bir aynı uyarı gelmeye ve uygulama yeniden başlamaya başladı. Sürekli oluyor, Reels izlerken, mesajlaşırken, hikayelere bakarken... Birden geliyor ve uygulama yeniden başlıyor.
Ne denediysem olmadı, önbelleği temizledim, hesaba geri giriş yapıp kendim çıkış yaptım, hesabın şifresini değiştirdim ancak çözemedim bir türlü.
Telefonumda bir sürü hesapta oturum açık, silip yüklersem hepsine tekrar giriş yapmam lazım diye en sona sakladım bu yöntemi. Farklı bir yolu var mıdır?
Sonrasında sürekli 2-3 dakikaya bir aynı uyarı gelmeye ve uygulama yeniden başlamaya başladı. Sürekli oluyor, Reels izlerken, mesajlaşırken, hikayelere bakarken... Birden geliyor ve uygulama yeniden başlıyor.
Ne denediysem olmadı, önbelleği temizledim, hesaba geri giriş yapıp kendim çıkış yaptım, hesabın şifresini değiştirdim ancak çözemedim bir türlü.
Telefonumda bir sürü hesapta oturum açık, silip yüklersem hepsine tekrar giriş yapmam lazım diye en sona sakladım bu yöntemi. Farklı bir yolu var mıdır?