Instagram takip banı mı attı?

svorssy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Information Technology
Merhaba,

Instagram platformu üzerinden güzel içerikler üreten herhangi bir herkese açık hesabı takip etmeye çalıştığımda ekteki hatayı almaktayım. Bu sorun sadece herkese açık hesaplarda olduğu için sizlere bir danışmak istedim. Tüm hesaplarda bu sorun mu mevcut diye arkadaşımın gizli hesabına takip isteği atmayı denediğimde istek atabiliyorum.

Yardımlarınız için teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.

Dosya Ekleri

• 1740484382908.jpeg
    1740484382908.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba,

Instagram platformu üzerinden güzel içerikler üreten herhangi bir herkese açık hesabı takip etmeye çalıştığımda ekteki hatayı almaktayım. Bu sorun sadece herkese açık hesaplarda olduğu için sizlere bir danışmak istedim. Tüm hesaplarda bu sorun mu mevcut diye arkadaşımın gizli hesabına takip isteği atmayı denediğimde istek atabiliyorum.

Yardımlarınız için teşekkür eder iyi Sosyaller dilerim.

Değil. Belki de adamlar kendileri kontrol etmek istiyor. Eğer takip banı yeseydin yüzüne söylerdi zaten.

52 kişiyi takip ediyorum hesap ayarlarını 3 defa falan kurcaladım fakat bulamadım zaten bu bir anda başıma geldi ve çözemiyorum.

Gayet az bir rakam. Hesap hareketleri bölümünden sizden habersiz hesabınızı kullanan var mı? Takipçi kasmak için değişik sitelere girdiniz mi?

Aynı zamanda bununla eşzamanlı olarak şöyle bir sorun daya yaşamaya başladım. 1 kişi 200 kişiyi takip ediyorsa ben sadece o takip ettiği 10 kişiyi görebiliyorum.

Gayet az bir rakam. Hesap hareketleri bölümünden sizden habersiz hesabınızı kullanan var mı? Takipçi kasmak için değişik sitelere girdiniz mi?

Hayır herhangi bir siteye girmedim.

Aynı zamanda bununla eşzamanlı olarak şöyle bir sorun daya yaşamaya başladım. 1 kişi 200 kişiyi takip ediyorsa ben sadece o takip ettiği 10 kişiyi görebiliyorum.

O zaman düşünelim. Bende biraz araştırayım. Bana biraz zaman tanır mısın?

Instagram önbelleğini temizle((Android: Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Depolama > Önbelleği temizle)
VPN açıksa kesinlikle kapat.
Güncel değilse Instagram'ı güncelle.
Farklı bir internet kullan veya mobil veriden dene.

Instagram önbelleğini temizle((Android: Ayarlar > uygulamalar > Instagram > depolama > önbelleği temizle)
VPN açıksa kesinlikle kapat.
Güncel değilse Instagram'ı güncelle.
Farklı bir internet kullan veya mobil veriden dene.

Bunların hepsini denedim fakat bu Instagram'la alakalı değil direk hesapla alakalı. 2. hesabımda istediğim herkesi takip edebiliyorum fakat ana hesabımda yaşıyorum bu sorunu.

Meta ile doğrudan iletişime geçmek için uygulama içi ticket oluşturabileceğim bir yer ararken buna denk geldim. Fakat kafamı karıştıran şey şu kullanamadığın özellikler başlığıyla olan kısımda yorum yapma, takip etme, canlı yayın ve beğenme özelliklerine erişimin var diyor fakat takip harici her şeyi yapabiliyorum.

Dosya Ekleri

• 1740488488464.jpeg
    1740488488464.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı