A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Merhaba, hesabım çalındığı için yeni bir hesap açtım ama böyle bir şey diyor. Ne yapmam gerek?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.852 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 aykansavage dedi: Merhaba, hesabım çalındığı için yeni bir hesap açtım ama böyle bir şey diyor. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1863020 Genişletmek için tıkla... Hocam şu ana kadar kaç kişiyi takip ettiniz?
aykansavage dedi: Merhaba, hesabım çalındığı için yeni bir hesap açtım ama böyle bir şey diyor. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1863020 Genişletmek için tıkla... Hocam şu ana kadar kaç kişiyi takip ettiniz?
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 crqdles dedi: Hocam şu ana kadar kaç kişiyi takip ettiniz? Genişletmek için tıkla... 20-30 vardır önceki hesabımdan takipçilerime attım önceki hesabımda takipçilerim 173 kişi toplam.
crqdles dedi: Hocam şu ana kadar kaç kişiyi takip ettiniz? Genişletmek için tıkla... 20-30 vardır önceki hesabımdan takipçilerime attım önceki hesabımda takipçilerim 173 kişi toplam.
Dross Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 aykansavage dedi: 20-30 vardır önceki hesabımdan takipçilerime attım önceki hesabımda takipçilerim 173 kişi toplam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sayıda insana istek atınca insatgram böyle algılıyor birkaç gün bekle atarsın atmadıgın kişilere.
aykansavage dedi: 20-30 vardır önceki hesabımdan takipçilerime attım önceki hesabımda takipçilerim 173 kişi toplam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sayıda insana istek atınca insatgram böyle algılıyor birkaç gün bekle atarsın atmadıgın kişilere.
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #5 Toplam 40 kişiye atmışım istek bu arada. Dross dedi: Hocam çok sayıda insana istek atınca insatgram böyle algılıyor birkaç gün bekle atarsın atmadıgın kişilere. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yolu yok dimi beklemek dışında ?
Toplam 40 kişiye atmışım istek bu arada. Dross dedi: Hocam çok sayıda insana istek atınca insatgram böyle algılıyor birkaç gün bekle atarsın atmadıgın kişilere. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yolu yok dimi beklemek dışında ?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.852 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 aykansavage dedi: Toplam 40 kişiye atmışım istek bu arada. Başka bir çözüm yolu yok dimi beklemek dışında ? Genişletmek için tıkla... Evet yok maalesef
aykansavage dedi: Toplam 40 kişiye atmışım istek bu arada. Başka bir çözüm yolu yok dimi beklemek dışında ? Genişletmek için tıkla... Evet yok maalesef
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #7 crqdles dedi: Evet yok maalesef Genişletmek için tıkla... 1 saatte bir atabiliyorum onu farkettim.