K Kennys 12 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 Instagram takip sayım birden 3-5 artıp sonra da 3-5 azalıyor. Ve tuhaf tuhaf kişileri takip ediyor kendi kendine. Sebebi nedir? Şifreyi kaç kez değiştim. Ve hesabın kayıtlı olduğu bir site yok. Nedir bu problemin çözümü? Zamanında bot basmıştım.
Instagram takip sayım birden 3-5 artıp sonra da 3-5 azalıyor. Ve tuhaf tuhaf kişileri takip ediyor kendi kendine. Sebebi nedir? Şifreyi kaç kez değiştim. Ve hesabın kayıtlı olduğu bir site yok. Nedir bu problemin çözümü? Zamanında bot basmıştım.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #2 Bot basmışsın ve takip havuzuna düşmüşsün, normal bir durum.
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 2 Mart 2021 #3 Şifrenizi tekrardan değiştirin ve hesabı iki faktörlü kimlik doğrulaması ile güvene alınız.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 2 Mart 2021 #4 Bende de aynı sorun olmuştu. 2 faktörlüde açıktı bu arada. Şifremi değiştirdim düzeldi.
K Kennys 12 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 Akkuşlu dedi: Bot basmışsın ve takip havuzuna düşmüşsün, normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok mudur?
Akkuşlu dedi: Bot basmışsın ve takip havuzuna düşmüşsün, normal bir durum. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok mudur?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Mart 2021 #6 Kennys 12 dedi: Çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Şifreni değiştirip birkaç günlüğüne hesabını dondurmayı deneyebilirsin.
Kennys 12 dedi: Çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Şifreni değiştirip birkaç günlüğüne hesabını dondurmayı deneyebilirsin.
K Kennys 12 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #7 MangrenTR dedi: Şifrenizi tekrardan değiştirin ve hesabı iki faktörlü kimlik doğrulaması ile güvene alınız. Genişletmek için tıkla... iki faktörlü kimlik açık. Ama hala devam ediyor sorun. Kennys 12 dedi: İki faktörlü kimlik açık. Ama hala devam ediyor sorun. Genişletmek için tıkla... 622 idi şimdi 619 oldu. Ne oluyor anlamadım. Düzeltemiyorum sorunu. Son düzenleme: 3 Mart 2021
MangrenTR dedi: Şifrenizi tekrardan değiştirin ve hesabı iki faktörlü kimlik doğrulaması ile güvene alınız. Genişletmek için tıkla... iki faktörlü kimlik açık. Ama hala devam ediyor sorun. Kennys 12 dedi: İki faktörlü kimlik açık. Ama hala devam ediyor sorun. Genişletmek için tıkla... 622 idi şimdi 619 oldu. Ne oluyor anlamadım. Düzeltemiyorum sorunu.