kaanbeyinix Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Instagram hesabımdaki takip ve takipçileri gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yöntem var mıdır? Bir Instagram hesabına denk geldim ve o hesapta ne takip ne de takipçi gözükmüyordu acaba nasıl yaptı bunu? O hesaptaki takip veya takipçi listesine girince gelen tek uyarı ektedir. Dosya Ekleri İnstagram 1.jpg 39,5 KB · Görüntüleme: 603 instagram 2.jpg 28,9 KB · Görüntüleme: 267
Instagram hesabımdaki takip ve takipçileri gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yöntem var mıdır? Bir Instagram hesabına denk geldim ve o hesapta ne takip ne de takipçi gözükmüyordu acaba nasıl yaptı bunu? O hesaptaki takip veya takipçi listesine girince gelen tek uyarı ektedir.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 9 Mart 2025 #2 kaanbeyinix dedi: Instagram hesabımdaki takip ve takipçileri gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yöntem var mıdır? Bir Instagram hesabına denk geldim ve o hesapta ne takip ne de takipçi gözükmüyordu acaba nasıl yaptı bunu? O hesaptaki takip veya takipçi listesine girince gelen tek uyarı ektedir. Genişletmek için tıkla... Hesabınız açık ise gizleyebiliyorsunuz. Ayarlar > Hesap gizliliği kısmına girin ayarı görürsünüz. Artı 0 Eksi
kaanbeyinix dedi: Instagram hesabımdaki takip ve takipçileri gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yöntem var mıdır? Bir Instagram hesabına denk geldim ve o hesapta ne takip ne de takipçi gözükmüyordu acaba nasıl yaptı bunu? O hesaptaki takip veya takipçi listesine girince gelen tek uyarı ektedir. Genişletmek için tıkla... Hesabınız açık ise gizleyebiliyorsunuz. Ayarlar > Hesap gizliliği kısmına girin ayarı görürsünüz.
KS KS kaanbeyinix Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 nemye dedi: Hesabınız açık ise gizleyebiliyorsunuz. Ayarlar > Hesap gizliliği kısmına girin ayarı görürsünüz. Genişletmek için tıkla... sadece hesap gizleme çıkıyor.. bazı hesaplarda mı oluyor ki bu olay? Dosya Ekleri ig.jpg 57,6 KB · Görüntüleme: 454 Artı 0 Eksi
nemye dedi: Hesabınız açık ise gizleyebiliyorsunuz. Ayarlar > Hesap gizliliği kısmına girin ayarı görürsünüz. Genişletmek için tıkla... sadece hesap gizleme çıkıyor.. bazı hesaplarda mı oluyor ki bu olay?
EfeCoban Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 174 9 Mart 2025 #4 kaanbeyinix dedi: Instagram hesabımdaki takip ve takipçileri gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yöntem var mıdır? Bir Instagram hesabına denk geldim ve o hesapta ne takip ne de takipçi gözükmüyordu acaba nasıl yaptı bunu? O hesaptaki takip veya takipçi listesine girince gelen tek uyarı ektedir. Genişletmek için tıkla... Kısıtlanmış uyarı almış hesaplarda oluyor sanırsam o Artı 0 Eksi
kaanbeyinix dedi: Instagram hesabımdaki takip ve takipçileri gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yöntem var mıdır? Bir Instagram hesabına denk geldim ve o hesapta ne takip ne de takipçi gözükmüyordu acaba nasıl yaptı bunu? O hesaptaki takip veya takipçi listesine girince gelen tek uyarı ektedir. Genişletmek için tıkla... Kısıtlanmış uyarı almış hesaplarda oluyor sanırsam o
KS KS kaanbeyinix Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 EfeCoban dedi: Kısıtlanmış uyarı almış hesaplarda oluyor sanırsam o Genişletmek için tıkla... anladım hocam.. şu takip/takipçi gizleme olayını bir çözsek on numara olacak Artı 0 Eksi
EfeCoban dedi: Kısıtlanmış uyarı almış hesaplarda oluyor sanırsam o Genişletmek için tıkla... anladım hocam.. şu takip/takipçi gizleme olayını bir çözsek on numara olacak