Instagram takipçi bot nasıl yapılıyor?

efes1453

Femtopat
Daha fazla  
Instagram takipçi satın alma siteleri nasıl takipçi yolluyor? Bunun bedava sitesi var mı?

Bedava yoktur varsa da hesap şifresi vb. ister. Nasıl attıklarını ben de bilmiyorum.

Genelde çalıntı veya bot hesapları bir yazılıma bağlayıp istediği hesaba takipçi kazandırıyor. Bedava sitesi yok ve aynı zamanda riskli hesabınız kapanabilir veya çalınabilir.

Merhabalar eskiden bir uygulama vardı şimdi kaldırıldı sadece APK olarak indirilebiliyor. Siz insanları takip ettikçe sizde takipçi kazanıyordunuz. İnsanları her takip ettiğinizde size de geliyordu. Ben bu şekilde 2K'ya çıkmıştım zorlanmadan.
Instagram takipçi satın alma siteleri nasıl takipçi yolluyor? Bunun bedava sitesi var mı?
Neutriono+ APK olarak yükleyebilirsin Google Play Store'da veya Apple Store'da yok.

Hayır mesela itemsatis.com'da satıyorlar. Onlar nasıl yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava olan siteler hesap şifresi istiyor ama fake bir hesap oluşturarak hesabınızın çalınmasını engelleyebilirsiniz. Aman hesabınızda 5000 takip edilen olmasın.

Takipçi aldım 1 aydır kullanıyorum. Hala düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…