Instagram takipçi gizleme özelliği nasıl yapılır?

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Bazılarında gizleniyor. Mesela örnek vereyim X kişisinin takip ettiklerine bastığım zaman bu hesabın takip ettiklerini yalnızca X kişisi görebilir gibi bir şey yazıyor. Yani nasıl böyle yapabiliriz bilen var mı?

Hesabınızı gizliye alacaksınız fakat sizi takip etmek için size istek göndermeleri gerekecek ve sizi takip edemeyenler postlarınızı vs. göremeyecek haberiniz olsun mobilden sağ alttan profilinize girin sağ üst kısımdan ayarlara girin biraz aşağıda hesap gizliliği var buradan ayarlayabilirsiniz iyi sosyaller.

Hesabınızı gizliye alacaksınız fakat sizi takip etmek için size istek göndermeleri gerekecek ve sizi takip edemeyenler postlarınızı vs. göremeyecek haberiniz olsun mobilden sağ alttan profilinize girin sağ üst kısımdan ayarlara girin biraz aşağıda hesap gizliliği var buradan ayarlayabilirsiniz iyi sosyaller.

O zaten açık hocam ama bir de takip edilenleri gizleme diye bir şey var ama anladığım kadarıyla mavi tikli hesaplarda oluyor sanırım çünkü gördüklerimin hepsi mavi tikli.

Hocam takip edilenler gizli hesaplarda zaten gözükmüyor?

Ama şimdi şöyle hesabım gizlide benim onayladığım kişiler takip ettiklerimi görebiliyor işte ben bunu gizlemek istiyorum bir ara bayağı söylentiler vardı hatta Instagram kendi açıklamış sanırım takip edilenlerinizi ve takipçilerinizi gizleyebileceksiniz diye hatta birkaç hesapta görmüştüm ama hepsi mavi tikliydi normal hesapta daha hiç görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı