Instagram takipçi hilesi para tuzağı mı?

Bravev

Centipat
Makaleler
1
Merhaba bir web sitesi buldum ve sitedeki krediler ile takipçi kazanıyorsun ama ilk girişte telefon numrasına kod göndererek giriyorum, tarifeme para yansır mı diye merak ettim.

Eskiden sürekli yeni hesap açıp o hesapla giriş yaptıktan sonra takipçi göndermek istediğin kişinin adını yazdığında kolayca gönderiliyordu. Bu şekilde yapıldığında asıl hesabın şifresini vermemiş oluyorduk ve bizim asıl hesap başkalarını takip etmiyordu. Açılan hesap yaklaşık 5 dakikaya kapandığı için hesabı açtığın an 6-7 tane siteye aynı anda giriş yapıp hepsinden göndermek en mantıklısıydı. Şu an Instagram her hesap açılışında doğrulama istediği için eskisi kadar kolay takipçi gönderilemiyor. Dediğim gibi asıl hesapla siteye giriş yapmakta pek mantıklı değil. Eğer yapacaksanız paralı hizmetleri kullanın derim güvenebilirseniz. Telefon faturanıza falan bir şey yansıyacağını düşünmüyorum ama hesap için güvenli değil.

Anlatsana biraz neden takipçi hilesi gibi şeylerle uğraşıyorsunuz? Fazla takipçi olunca madalya falan alıyorsunuz da benim mi haberim yok?

Kişisel hesap için saçma ama sıfırdan açıp hile kasıp (100K mesela) satabilirsin. Alıcısı çok fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı