Instagram takipçi satın almak güvenilir mi?

Yer
İstanbul
Stalk yapabilmek için 5-6 tane fake Instagram hesabı açtım ve bu hesapların inandırıcı gözükmesi için en azından 200 takipçiye ihtiyacı var (ne kadar fazla takipçi olursa o kadar iyi). Milletle GT yapmak çok yorucu. Bu yüzden takipçi satın almayı planlıyorum. Güvenilir olup olmadığını ve maliyetini merak ediyorum.

Stalk içinse yapabilirsin. Ama herhangi bir ana hesap yada ticari hesaba yaparsan o hesaptan hayır gelmez.

Bot hesap olarak algılarsa bazen bloke ediliyor ama bildiğim birkaç site var ucuz ve güvenli.

Sosyaldijital diye bir site hocam bugüne kadar ne hesabım çalındı ne şifre istediler.

Kanki ben hesabı açıyorum, 5-10 tane rastgele fotoğraf yüklüyorum. Sonra takipci.al sitesinden takipçi satın alıp gizliyorum. Dışarıdan bakınca 5-10 fotoğraflı ve takipçili bir hesap gibi görünüyor, on numara inandırıcı oluyor. Siteye de güvenebilirsin, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…