Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 24 Mart 2024 #1 Ailemin takipçilerimi ve takip ettiklerimi görmesini istemiyorum. Nasıl gizleyebilirim, bir yolu var mı?
Ailemin takipçilerimi ve takip ettiklerimi görmesini istemiyorum. Nasıl gizleyebilirim, bir yolu var mı?
ahmetersöz26 Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 Duhan41 dedi: Ailemin takipçilerimi ve takip ettiklerimi görmesini istemiyorum. Nasıl gizleyebilirim, bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Takip ettiğin kişilerin görünmesini istemiyorsan aileni kısıtlayabilirsin.
Duhan41 dedi: Ailemin takipçilerimi ve takip ettiklerimi görmesini istemiyorum. Nasıl gizleyebilirim, bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Takip ettiğin kişilerin görünmesini istemiyorsan aileni kısıtlayabilirsin.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2024 #3 Aileni takipten çıkar ya da ailenin bilmediği anonim bir hesap aç ben öyle yapıyorum.