E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Bir hesabın takipçilerine girdiğimde sadece ortaklar görünüyor ve gönderide yorum var ama ben o yorumu göremiyorum yorum yok olarak çıkıyor.
Bir hesabın takipçilerine girdiğimde sadece ortaklar görünüyor ve gönderide yorum var ama ben o yorumu göremiyorum yorum yok olarak çıkıyor.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 12 Ocak 2025 #2 Takipçi konusunu bilmiyorum ama yorumlar internetin zayıf olduğu durumlarda kaybolabiliyor.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.079 Makaleler 2 Çözümler 1.791 Yer İstanbul 12 Ocak 2025 #3 eemirglr dedi: Bir hesabın takipçilerine girdiğimde sadece ortaklar görünüyor ve gönderide yorum var ama ben o yorumu göremiyorum yorum yok olarak çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Spesifik bir hesapsa sizi engellemiş veya kısıtlamış olabilir, her hesapta geçerliyse fikrim yok Instagram Destek'e yazabilirsiniz.
eemirglr dedi: Bir hesabın takipçilerine girdiğimde sadece ortaklar görünüyor ve gönderide yorum var ama ben o yorumu göremiyorum yorum yok olarak çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Spesifik bir hesapsa sizi engellemiş veya kısıtlamış olabilir, her hesapta geçerliyse fikrim yok Instagram Destek'e yazabilirsiniz.