Arkadaşlar selam,
Komik bir olay aslında ama dolandırıldığım için sinirliyim.
Bugün @dlsatisshop adlı Instagram hesabından 1dl aldım ve parayı attıktan sonra bir daha geri dönüş almadım. 2 saat sonra filan kullanıcı aktif oldu ve "yeni gördüm" dedi ondan sonra engel yedim. Başka 2 hesaptan da yazdım ondan da engel yedim, sanırım yapacağım bir şey yok ama yine de bir danışayım dedim.
Başka Instagram hesaplarından da alım yapmıştım ama herhangi bir sorun yaşamamıştım.
Kaç lira verdiniz? Çok bir para vermediyseniz raporlayın daha da uğraşmayın ve bir daha Instagram sayfalarından bir şey almayın. Oyunun kendi mağazasından alın.
Kaç lira verdiniz? Çok bir para vermediyseniz raporlayın daha da uğraşmayın ve bir daha Instagram sayfalarından bir şey almayın. Oyunun kendi mağazasından alın.
Hocam çok para değil 7.5
Hocam oyunun kendi mağazasında ne kadar bilmiyorum ama daha pahalıdır
Ben önceden başka hesaplardan almıştım birşey olmaz diyip bir daha alıyım dedim keşke demeseydim.
Hocam çok para değil 7.5
Ben önceden başka hesaplardan almıştım birşey olmaz diyip bir daha alıyım dedim keşke demeseydim.
Hocam çok para değil 7.5
Ben önceden başka hesaplardan almıştım bir şey olmaz deyip bir daha alayım dedim keşke demeseydim.
Raporayacak hesap kalmadı hangi hesaptan yazdıysam engelledi.