W wraithlex Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Merhaba, birisiyle Instagram üzerinden kavga ettim, kendisi ilk küfür eden kişi bense ona küfür edince kuzenine söylemiş o da yarına bitmiş olabilirsin dedi, ne yapmalıyım?
Merhaba, birisiyle Instagram üzerinden kavga ettim, kendisi ilk küfür eden kişi bense ona küfür edince kuzenine söylemiş o da yarına bitmiş olabilirsin dedi, ne yapmalıyım?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Mart 2025 #2 Her tehditi umursayacak olursanız işiniz var, boş verin.
2 241212 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.764 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Mart 2025 #3 Herkes herkesi tehdit ediyor. Bir bana denk gelmedi bu mesajlar herkesin başına geliyor. Engelleyin geçin muhatap olmayın bu kadar basit.
Herkes herkesi tehdit ediyor. Bir bana denk gelmedi bu mesajlar herkesin başına geliyor. Engelleyin geçin muhatap olmayın bu kadar basit.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2025 #4 Korkutmaya çalışmış, salla gitsin.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #5 Engelleyin zaten unutursunuz iki güne. Böyle şeyleri herkes birbirini korkutmak için diyor. Moda oldu sosyal medyada. wraithlex dedi: kendisi ilk küfür eden kişi bense ona küfür edince Genişletmek için tıkla... Bu arada, birisi size küfür ederse veya hakaret ederse engel atın ya da cevap vermeyin. Siz de hakaret ederseniz onun gibi haksız duruma düşersiniz.
Engelleyin zaten unutursunuz iki güne. Böyle şeyleri herkes birbirini korkutmak için diyor. Moda oldu sosyal medyada. wraithlex dedi: kendisi ilk küfür eden kişi bense ona küfür edince Genişletmek için tıkla... Bu arada, birisi size küfür ederse veya hakaret ederse engel atın ya da cevap vermeyin. Siz de hakaret ederseniz onun gibi haksız duruma düşersiniz.