Instagram üzerinden yurt dışı PlayStation 5 almak mantıklı mı?

Algos.mp4

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır araştırma yapıyorum laptop veya PS5 arasında kalmıştım. sonucunda PS5'e karar kıldım fakat doların artışıyla fiyatları da oldukça yükseldi. ben de nereden alabilirim diye araştırırken şöyle bir Instagram sayfasına denk geldim. Login • Instagram
14.000TL'ye Batum'dan getirtip sattığını söylüyor, sizce güvenilir mi sayfa?

Dolandirici.

Takipçiler bot.Dolap veya sahibinden üzerinden alın hocam.Aynı fiyata bulursunuz.

O zaman almayayım teşekkürlerler yanıtlarınız için bir de kegames üzerinden PS5 gördüm 14.500 TL idi o da bu site güvenilir midir acaba?

Hocam piyasanin 6 bin TL altina ve kutulu getiriyorsa bir sorun vardir bu işte yurt dişindan cihaz getirilirken sadece cihaz getirilir kutusunu genellikle çöpe atarlar.

Konudaki linkten bağımsız olarak elden bu fiyatlara almanız mümkün. Piyasanın altında satılması sorun olacağı anlamına gelmez. Yurt dışından cihaz getirilirken kutusu genelde çöpe atılır diye bir şartta yok. Arkadaş hem bilgisiz hem yanlış yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…